Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 1174 / 228 / 23
metylofenidat nie nadaje się do ćpania. Jak już to po 10mg mało powinieneś poczuć. Musiałbyś przywalić z 30 i to nawet wtedy jakoś ciężko nazwać "rekreacją". Już lepiej sobie fete kupić czy coś.
  • 93 / 5 / 0
Możliwe też że nie zadziałał z innego powodu niż sposób sniffowania, np niedobór jakichś witamin albo miałeś może jakieś benzo we krwi które zmniejszało stymulacje po MPH
  • 1174 / 228 / 23
ZAWSZE przed wzięciem MPH piję wodę z solą, potasem i wapniem. W nocy przed snem dużo magnezu, żeby z pikawą problemów nie było. Wcześniej śniadanie bogate w białko i tłuszcze + 2 łyżki oleju lnianego.
  • 113 / 5 / 0
Pytanie być może głupie, ale zadam otóż biore wenlafaksyne 75mg na zaburzenia lękowe i przez to mam problemy z libido i erekcja i biorę też MPH na adhd
Moje pytanie brzmi czy można by bylo wziąć sildenafil np 50mg tego samego dnia co MPH, z sercem powinno czy lepiej nie ryzykować?
  • 1782 / 539 / 2
Racjonalnie najlepszą opcją byłoby skonsultowanie tego mixu %-D z swoim lekarzem prowadzącym. Nawet jeśli masz sprawne serce jak maratończyk, to zawsze, absolutnie zawsze istnieje ryzyko, że Twój układ krwionośny może odmówić współpracy, a to trochę wstyd przed drugą połówką mógłby być, jak nagle padasz na ziemię i krzyczysz KARETKA! Imo mix w mojej ocenie średnio bezpieczny, ale byli tutaj tacy agenci, co wrzucali Sildenafil w jeszcze bardziej ryzykownych mixach. Ciekawe czy nadal są aktywni na forum %-D. Doczytałem też, że bierzesz wenlafaksyne na zaburzenia lękowe hmm trochę to zwiększa ryzyko wystąpienia niedogodności że strony układu krążenia. Nie straszę Cię, ale było by bardzo miło jakbyś faktycznie to skonsultował z lekarzem, to nic czego absolutnie mógłbyś się wstydzić. Pozdrawiam i mam nadzieję, że spojrzysz na to racjonalnie, bo serducho ma się jedno, a szans na udany i przyjemny stosunek dużo więcej.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 494 / 134 / 0
@xrem789 "a to trochę wstyd przed drugą połówką mógłby być, jak nagle padasz na ziemię i krzyczysz KARETKA!"

https://www.youtube.com/watch?v=Je-nj1LT5ko

przepraszam ale nie mogłem sobie darować XD
29 maja 2021shakalaka pisze:
Jak sniff'ować Medikinet IR (metylofenidat)?

Proszek jest bardzo sypki i wlatuje do płuc. W poście pytam o technikę zażycia i tolerancję.

-

Hej na ADHD wiek ~30 lat mam na receptę Medikinet IR 5mg (i 30mg CR ale słyszałem, że za dużo zachodu z tymi zdradliwymi - jak tu czytam - kulkami).

Z braku laku rozkruszyłem 20mg IR na drobny pył i sniff'nołem (o dziwo bardzo łatwo się kruszy, kilkoma uderzeniami).

To jest bardzo sypki proszek, dużo leci do płuc. Tego nie da się wciągać! Albo robię to źle - no właśnie: jaka jest technika sniff'owania? Jakoś na ściankę nosa, w stronę zatok no kurde nie ważne jak to robię to wlatuje do płuc.

Minęło już 1,5h i nic nie klepie - czy to dlatego, że rano połknąłem CR 30mg (jak co dzień od kilku miesięcy)?

Jak dawkuję normalnie 5mg IR (diagnozę mam od 3 miesięcy więc na razie takie dawki) to kołatanie serca, potliwość, roztrzęsienie i ta podnieta podobna to fety czy innego kryształu na ładowaniu. A dzisiaj od święta browarek zarzuta dużej ilości nosem i nic (40mg IR, a co może za mało?). Co można poprawić w technice zarzuty? Czy dorzucanie po godzinie, dwóch z uwagi że mam całą noc dla siebie ma sens?

Doświadczenie z waleniem w nocha w moim życiu rekreacyjnie posiadam i wszystko z ulicy jest mokre i lepkie słabo się kruszy może ten tabs też trzeba jakoś rozrobić?

Pozdrawiam i życzę zdrowego układu nerwowego!
Polecam znajdujący się na forum poradnik każdego sniffującego, tego doświadczenia z waleniem w nocha sądząc po focie którą wrzuciłeś post później to Ci chyba jednak trochę brakuje %-D. Skąd wiesz, że wlatuje do płuc? Jesteś jednym z tych delikwentów którzy wciągają ten proch z taką intensywnością jakby miał to być ostatni wdech w ich życiu? Jeśli na co dzień bierzesz CR 30mg to 20 czy 40mg IR (w końcu się pogubiłem ile) wciągnięte nosem poczułbyś na bank, i to mocno. Jak masz noc dla siebie i chcesz sobie tak o przyćpać to tak, dorzucanie ma sens, natomiast licz się ze wzrostem tolerki. Generalna opinia nt MPH na forum jest taka, że nie jest to związek nadający się do ćpania - cóż, jestem odmiennego zdania, aczkolwiek absolutnie zgadzam się z tym, że znacznie większy sens ma stosowanie go w innych celach.
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 113 / 5 / 0
jednak nie brałem tego sildenafilu jak byłem na MPH i jakoś dało rade, także nie sprawdziłem jak mix działa, jednak o serce soe bałem XD
  • 1782 / 539 / 2
Dużo osób zgłasza długotrwałe, bądź samoistne wzwody po MPH, a nawet czasami ejakulacje. Nie pamiętam czy ktoś na [H] o tym wspominał, ale na internetach jest dużo tekstu na ten temat. Ja niestety też mam czasami problem z samoistnym długotrwałym wzwodem, a jak chcesz się wysikać, to kurwa zaczynam się modlić o krewetkę xD. Cieszę się, że ostrożnie do tego podszedłeś. xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 161 / 5 / 0
zeby mnie cos kleplo to biore 80mg medikinetu cr ile odpowiednio zabrac zwyklego?i co ile mogę dorzucić jeśli działa 3 h a ja mam 9h żmudnej umysłowej pracy
  • 1174 / 228 / 23
@Inter trade 2
No w CR dawki są pół na pół podzielone (w Medikinecie), więc IR 40mg naraz na dwie dawki to mniej więcej to samo. Z tego co wiem to pierwsza dawka działa lepiej od drugiej dawki. Ja co 4-5h dorzucam kolejną dawkę, a dokładniej to czekam na minizwał i po godzinie, gdy mija mogę dobrać lub nie. Na 9h pierwszą dawkę w momencie wykonywania roboty (żeby się wkręcić) a potem godzinę po zejściu.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.