Słowo na dziś -----> przeglądarka Brave.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Myśleli moze ze po cichu przywlaszcza sobie sądy a nikt nawet nie zauważy bo tematem zastępczym beda dopalacze.
W każdym bądź razie skąd te same materiały i zdjęcia z dwóch różnych zatrzyman miedzy którymi bylo kilka miesięcy?
Stary, telewizja kłamie, nie wiedziałeś? ;)
Oczywiście, że dopy są i tematem zastępczym, plus nie przypadkowe jest, że Morawiecki ogłosi "zwycięstwo w wojnie z dopalaczami" tuż przed wyborami.
Smutne tylko, że ten naród głupi taki, że za kazdym razem to samo kupuje...
04 lipca 2018Andrzej88 pisze: Myślicie ze skoro ma byc cenzura internetu to zbanują tez przykładowo hajpa, niebieskie i różowe forum?
Propaganda trwa.
Wiec robia grunt pod zmiany prawne lub inaczej buble prawne choc czasami mozna nie mile sie przejechac teraz wszystko mozliwe.
Na jakims kanale panstwowki ma byc.
Dobrze, że mało TV oglądam i dowiaduję się tylko konkretnych informacji dot. danego tematu.
A najsmutniejsze jest to, że po raz kolejny zbanują obecne dopalacze, a rynek nie znosi próżności i z roku na rok będą coraz bardziej szkodliwe. Nie zdziwię się jak za kilka lat liczba zgonów po w/w substancjach wzrośnie.
Lista roslin pod lupa powstala kolo 2009r mam nadzieje ,ze nie rusza ich lub wszystkich niektore faktycznie cos mają ale szczerze nie sa to duze ilości.
Nie dokonca rozumieja oni mechanizmy tych roslin i poki ich na 100% nie zrozumieja nie maja podstaw.
Zauwazylam,ze jak troszkę cos ma alkaloidow beta karbolinowych , efedrynowych czy indolowych chocby malutko a metody ekstrahacji sa prawie niemozliwe bez sprzetu lub tak uciazliwe do wykonania ,ze nikomu nie chcialoby sie ich wykonac to i tak jest na liscie pod lupa dzielnego sejmu
polskiego.
Nawet jak w Kanadzie jest zmianka wspomnienie już jest ale jak w sejmie wszyscy tacy sa i nie sa mlodzi bo siedza na stolkach az ich nie wyrzuca z wszystkich pokolei parti to tak jest.
Niektore rosliny nie sa zbanowane tylko z jednego powodu,ze maja udowodnione i udokumentowane przez badania zastosowanie zewnętrzne np : na rany ,leczenia skory bo inaczej bylyby nielegalne na dobra sprawe w dziale inne moje tematy nie bylyby juz o legalnych roślinach.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.