bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Nibson pisze:zappdalem donosowo z 2 setki i nic
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
24 grudnia 2016hydroksy pisze:Masz szczęście że donosowo się nie wchłania bo byś już był na SORze. MYŚL ZANIM WYĆPASZ!Nibson pisze:zappdalem donosowo z 2 setki i nic
07 stycznia 2017kaconik pisze: Jak wygląda sytuacja prawna tej substancji w PL? W jakimś temacie, chyba o aminorexach pisali, że została zdelegalizowana, a na żadnej z kilku list nie mogę jej znaleźć. Jak to w końcu jest? Ktoś się orientuje? Można bezpiecznie zamawiać, czy grozi przypałem?
PS: sort ktory mialem we wrzesniu nie dzialal kompletnieeee
Vendor do zamówienia dorzucił mi bonus w postaci 1g jakiegoś białego proszku opatrzonego opisem "AB CHMINACA". Pierwszy raz coś takiego widzę. Może mi ktoś skrócić, co to jest i jak i ile się tego zażywa? Żebym nie musial przerzucać stron wątków, z których mógłbym coś źle wywnioskować?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.