btw. Wszstkie dobrego w nadchodzacym nowym roku i oby wam cpania (albo funduszy) nigdy niezbraklo....no i zdrowia ofc.
Jeśli walne ok 200 mg na raz to może być to grozne dla zdrowia ?
Poza tym dorzutki wciąż stanowczo odradzam, z każdym APB. Przykład znajomego, który jadł 5-EAPB i 2 dorzutki. 15h od ostatniej dorzutki jeszcze go trzymało. A przynajmniej tak mu się wydawało, bo tak naprawdę dostał najmocniejszej psychozy, o jakiej mi było wiadomo. Dom pusty i cichy, a nożownicy chodzą po domu, zmieniają non stop pokoje, zaś w jego okno mierzy strzelba myśliwska. Moc pychozy po APB polega na tym, że w przeciwieństwie do np. amfetaminowej, nieszczęśnika nie wyciągniesz z tego stanu. Paranoja jest zbyt rozwinięta.
:finger:
Co do dorzutek, mi osobiście bardzo fajnie wchodzą. Raz podczas imprezy w klubie zjadłem 640mg w ok.8godzin. 4kapsułki po 160mg każda. Jedyne co negatywnego zauważyłem przy dorzucaniu, to taki lekki pulsujący ból głowy oraz nie znośna stymulacja (W sumie 5-APB mocno stymuluje)
Mnie interesuje skonstruowanie miksu rc, żeby uzyskać efekt techno żołnierza (wszystko samo lata bez zastanowienia w rytm muzyki jak po starych pixach) hehhehe
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.