Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
baluckityp pisze:Strzałka Pany!
Mam do was pytanie... można do 3mmc lub penty zapodać sobie jakiś stymulant na erekcję?
Ostatnio jak z panią szaleliśmy to po 1 w nocy i 1 climaxie miałem mały problem z sierżantem.
Po 3 w nocy i 2 climaxach było już na prawdę ciężko z ustaniem i twardością...
Może by zapodać "przed" tabse na wzwód ? To poprawi ukrwienie mięśni ale chyba mnie nie wyłoży na lewą stronę co? Próbował ktoś tak robić?
PS: Mój plan na walentynki ;) wygląda tak:
L-arginina (600mg) + 3mmc (80mg) + penta (20mg)
po 4h + penta (40mg)
Jak dla mnie takie ilosci to jedynie na test uczuleniowy sie nadaja ,ale pewnie juz testowałes i sam wiesz ile Ci trzeba .
Sama alfa jest bardzo dobra, ale łapię po niej za mocną podnietę i mogę sie szybko spuścić więc pentedron będzie pełnił tutaj rolę opóźniacza i na pewno pomoze coś, a 3mmc też jest bardzo dobry do sexu. Do tego kanna mocno uwarażlwi mnie.
Plan mam taki, żeby zjeść 130 3mmc, do tego walnąć snorta alfy zmieszanego z pente i posypać jeszcze kuśke miksem pente z alfą. Do tego dopalać urk,a.
Dawkowanie powtarzać...no długo, aż będę miał dość.
3 najlepsze substancje do seksu razem...o kurwa ale opcja + kanna.
Tylko, żebym się nie zagalopował i jeszcze coś niedobrego zrobił. Jak kiedys napieradałem 3mmc i urka no i straciłem przytomność, a i trochę na nieświadomce leciałem być może i wywalonym penem , ale to przez urka.
Obawiam się też wyrzutów sumienia po akcji: "co ty wyprawiasz pół główku", no bo mało kto normalny zamyka się, bierze tone, toksycznych proszków i dusi fiuta, można powiedzieć do upadłego.
Z ketonów wg mnie do seksu najlepiej nadaje się mefedron. Z obecnie legalnych bez wspomagaczy erekcji nie podchodziłbym chyba do żadnego. Wzrasta podniecenie ale sprzęt może odmówić współpracy. Przy fapaniu to żaden problem, ale w przypadku seksu z kobietą - nie fajnie.
PS. branie kamagry do walenia konia, dobre co?
A miałem też taką akcję z gblem i władimirem, że wynająłem pokój i od razu zajebałem ostro spida i gbla oglądając odpowiednie materiały. Niestety przedobrzyłem i zapomniałem gdzie jestem, ostro chałasowałem i musiałem sie wyprowadzić szybko, najgorsza akcja, właściciel zjebał mi największa podnietę (sic).
Ale serducho dostaje pewnie pięknie w pizdę przy takich miksach i fapaniu. Trochę chujowo być znalezionym martwym z fallusem w dłoni przez rodzinę.
Kiedyś jak fapałem na władku to miałem zawwsze akcje, że do momentu spuszczenia się był sens całej, po wytrysku wszystko traciło calkowicie sens, a w głowie akcja akcja pod hasłem " co ty odpierdalasz'...
pentedron/etylofenidat/eth-cat - orgazm mocniejszy ale i tez szybko się dochodzi (dopamina)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.