Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / 7 / 0
27 maja 2025freezin9moon pisze:
Sprobuj sobie 6tek BD
A widzisz, przerzuciłam się na nie, dokładniej na 0,6×30, akurat dispoFINE :)
Jeszcze, celem praktyki redukcji szkód, zamiast filtrować przez watę i papier/ligninę, zaczęłam rozpuszczać na zimno, filtrować, używając najpierw szprycy 20 ml z ubitą watą, a później igieł KD-Fine Blunt z filtrem mikronowym, co, szczerze, zalecam każdemu użytkownikowi IV, żeby nie krzywdzić się zawieszonymi w roztworze nierozpuszczalnymi mikrocząsteczkami masy tabletkowej/zanieczyszczeniami/(a nawet) mikrowłóknami z watki. Oczywiście, wiadomo, jeśli ktoś mimo wszystko zamierza strzelać, to niech zrobi to bezpiecznie, podlinkuję te filtry tutaj.

No i, wiadomo, disclaimer, absolutnie nie polecam w ogóle strzelać!
  • 42 / 3 / 0
Kurwa czym jak i gdzie się kłuć jeśli przy 0,45x16 praktycznie NIGDZIE już nie umiem wejść? Kurwa między palcami itd. muszę...
Metal to najwyższa forma muzyki
  • 271 / 83 / 2
@HighwaytoHEL daj odpoczać żyłom, spróbuj stazy, ćwiczeń, gorąca, aby poszerzyć żyły.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 165 / 22 / 0
Pompki zdecydowanie najlepsze 3 częściowe, z gumką, te zielone. Igieł jest w chvj dobrych, mało które się nie nadają, najważniejsza jest długość jaka jest nam potrzebna. Do pachwin tylko i wyłącznie 0,6x25mm, do łap 0,45x16mm lub 0,5x16mm. Do szukania "głębinówek" 0,7x30-40mm, ewentualnie 0,6x30mm.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.