Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 784 / 16 / 0
nie mam wlasnie jeszcze jak zakupie ale skoro takie 4 cmc 3 cmc i hexedron na mnie prawie wogole nie dziala to po tym poczuje cos ?
  • 1889 / 72 / 3
Przecież to są zupełnie różne grupy substancji...
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 146 / 8 / 0
Stymulacja po tym jest prze kurewska, gustuje w stymulantach ale to to jest masakra, choć rośnie tylko do pewnej dawki jakieś 30-40mg.
  • 1653 / 298 / 0
Żadnej stymulacji po tym nie doświadczyłem, tylko poprawiony nastrój i CEVy w deksowym stylu. Zajebista substancja. Jesteś pewien, że nie mylisz tego z jakimś bieda ketonem, np. 4-MeO-PBP?
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 204 / 7 / 0
sorty przed lipcowym delegalem dzialaly jak kompletnie inna substancja, tak, dysocjacyjno-dopaminowy rozpierdol, najlepsze z czym wsrod dysocjantow mialem stycznosc.
  • 146 / 8 / 0
Teabadger pisze:
Żadnej stymulacji po tym nie doświadczyłem, tylko poprawiony nastrój i CEVy w deksowym stylu. Zajebista substancja. Jesteś pewien, że nie mylisz tego z jakimś bieda ketonem, np. 4-MeO-PBP?
Nie wiem jak działa twoje 4 meo PCP, ale moje daje silną stymulacje mocno działa na sigme i powoduje falowanie obrazu do tego full HD już w dawkach 20mg, najbardziej gorzka substancja jaką w życiu konsumowałem lekko beżowego koloru. Na pewno to nie jest żaden beta keton bo tego z reguły nie tykam.
  • 1857 / 66 / 80
4-MeO-PCP działało wyczuwalnie stymulująco i faktycznie w smaku i w nosie było ekstremalnie nieprzyjemne. Spływ morderca, sprawdzone info.
  • 562 / 29 / 0
Na mnie również działało stymulująco.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 13 / 0
Substancja pojawiła się właśnie w ofercie rodzimego sprzedawcy.
W związku z tym, że ekipa ta zaliczyła już w swojej historii kilka spektakularnych wpadek, narażających swoich klientów oraz z informacją zamieszczoną na psychonaut apeluję aby
zachować szczególną ostrożność przy pierwszym kontakcie z tym sortem!
WARNING 3-meo-pcp sold as 4-meo-pcp

Serious alert !
Many accidents and hospitalizations.

3-meo is 10x more potent than 4. If you take what's supposed to be 4-meo-pcp, try 5-10mg and wait at least 2 hours.

Looks alot like scams. Other dissociatives have been sold but people got 3-meo-pcp instead.

Be careful even if you trust your usual shopping habits.
źródło

oczywiście nie insynuuję aby oba te fakty miały ze sobą związek.
życie to surfing
więc nie bój się fal
  • 204 / 7 / 0
łał, fajnie, gdyby znalazł się śmiałek który miał styczność z prawdziwą metoksydyną z przed lipcowej delegalizacji, tą, która pojawiła się rok temu i była chuj wie czym, i porównał z tym czymś.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.