Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 501 / 7 / 0
Muszę przyznać że jestem pod dużym wrażeniem tych vaporizerów, jak wygląda sprawa czyszczenia tych urządzeń?
  • 581 / 91 / 6
Vapo fajna rzecz, szczególnie do haszu, albo mocnych upierdalaczy. Normalne ziółko trzeba w chuj czasu palić i nie ma takiego jednego kopa jak po wiadrze czy nawet zwykłej lufie i działanie się trochę rozmywa. Wg mnie do zwykłego skuna najlepiej po vaporyzacji dokopcić jeszcze lufkę jak zacznie wchodzić. Wtedy wszystko wjeżdża bardziej naraz i ogólnie początek mocniejszy.
Z mojego doświadczenia to vapo potrafi z największej zamulaszczej indyjki wyciągnąć trochę sativive działanie. Nawet z liści idzie coś wyciągnąć, ale nie ma co liczyć na jakiś mocny haj.
Trochę taka cecha vapo, że nie czujesz jak wchodzi, trochę się irytujesz, a po pół godzinie jesteś już wesoło upierdolony. Oszczędność jak najbardziej wg mnie tylko to wejście łagodne nie wszystkim może pasować, ale wtedy pomiędzy wiadrami powinno się jak najbardziej sprawdzić.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 801 / 8 / 0
To chyba przy jakichś chińskich sprzęcikach -.- Z dobrego idą takie chmury że ciężko wziąć więcej niż 3-5 buchów...

Obczajcie te dwa filmiki: http://youtu.be/R0OpWdGcyhw i http://youtu.be/WZnwiMGzOCM
Oglądając warto pamiętać że para wg badań jest dziesięć razy bardziej skoncentrowana od dymu, w aż 95% składa się z thc.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 501 / 7 / 0
Świetne. Według Ciebie warto było wydać tyle kasy? masz model Crafty, tak?
  • 801 / 8 / 0
Tak. Jeśli palisz dużo poczujesz sporą oszczędność. Im lepszy sprzęt, im bardziej skuteczna ekstrakcja tym większa koncentracja w każdym buchu, szybszy efekt - oszczędność. Smak zadowoli każdego konesera. Z innych badań wynika z kolei, że 25% THC z dymu ze skręta ulega zniszczeniu poprzez pyrolize a kolejne 25% ulatuje. Spalić muszę dwa razy więcej niż zwaporyzować by poczuć ten sam efekt.

Crafty ma "dokujący" młynek, nawet osoba chora na parkinsona da rade to obsłużyć. Zaciągając się czujesz zdrowie :*)
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

• 42 / 2 / 0
Warto zainwestować w takie coś gdy ktoś nie pali fajek, a lubi mj. Omija się wszystkie substancje zawarte w dymie, i na pewno nie jest to tak szkodliwe dla płuc. Oprócz tego vaporyzowanie jest efektywniejsze od palenia, nic nie uchodzi z dymem
  • 35 / 2 / 0
Ostatnio pale tylko z polskiego MFLB (Magić Flight Light Bulb %-D ) i polecam każdemu. Wsypuję mniej niż dupkę dobrze pokruszonego palenia i jest fajnie.
  • 801 / 8 / 0
Co myślicie o zmianie nazwy tego wątku? Obecna nie ma sensu, może zostawić sam "Vaporizer" albo spolszczyć jakoś?

• 501 / 7 / 0
Może zostać, ale możesz zamienić na samo 'vaporizer' bez różnicy dla mnie.
  • 56 / / 0
Waporyzator jest legitne jak dla mnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.