Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 22 / 15
Re: 5-MeO-MiPT
Nieprzeczytany post autor: WaWe »
Ja jadłem meo mipta 5 dni po jednorazowym, pierwszym spotkaniu z 6apb. Ciężko powiedzieć, czy by mnie poklepało mocniej, gdyby nie 6apb, ale poklepało zacnie (vide mój post niedawno w tym temacie). W sobotę poszło trochę ponad 100mg 6apb, w czwartek nad ranem tyle 5-meo-mipt ile w poście wyżej.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: blach1 »
Planuje tripy raz na 2/4 tygodznie po 10-30mg, czy w takim układzie powinienem do tego coś suplementować (witaminy itp.)?
  • 284 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Grassik »
No stary generalnie jak ćpasz to zdrowa dieta by się przydała. Dużo owoców, warzyw. Witaminy B6, D, C, magnez, wapń. No jakiś suplemencik sobie kup. Dobrze by było jakiś sport uprawiać i regularnie sypiać. Wtedy jeśli bardzo się obawiasz o skutki uboczne powinno zostać wszystko zminimalizowane, acz pamiętaj, że dzień-trzy po tripie możesz mieć obniżony nastrój. Tryptaminy (prawdopodobnie) nie są aż tak szkodliwe, przy takim używaniu lub są szkodliwie znikomie, więc się nie obawiaj aż nadto.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 1342 / 48 / 0
Grassik pisze:
acz pamiętaj, że dzień-trzy po tripie możesz mieć obniżony nastrój
Każdy ma pewnie inaczej, ale raczej bym powiedział, że polepszony nastrój. ;)
SESH
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Eresia »
Czy łatwo o bad tripa? W porównaniu do 2c-p albo grzybów?
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
  • 170 / / 0
Osobiscie mimo czestych bad tripow po roznych psychodelikach po 5meo uwazam ze jest to praktycznie niemozliwe czujesz sie po nim tak wolny i szczesliwy ze az spiewac sie chce ;-)
  • 86 / 6 / 0
Strach jest większy przed zarzuceniem niz w trakcie dzialania 8-)
Jeżeli chodzi o bad trip spowodowany złym samopoczuciem fizycznym to jest to prawdopodobne bo bl jest nieprzyjemny, a jeżeli mówimy o bad tripie na podłożu psychicznym to wlasnie cos miedzy grzybami a 2cp
  • 284 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Grassik »
Też sadzę, że mipt nie powoduje badtripów. To takie tryptaminowe ecstazy. Po każdym niby można coś złapać krzywego, ale przy mipcie to kwestia jakiegoś naprawdę paskudnego s&s albo osobnik ma nierówno pod sufitem.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 67 / 1 / 0
Czy próbował ktoś robić maczankę z 5-MeO-MiPT? Czy to w ogóle miałoby sens?
narkotyki są fajne
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
  • 9 / / 0
Afrodyzjak to mało powiedziane... to coś łamie limity :O
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.