Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2778 / 47 / 0
Uświadom jej rodziców, potem będzie już z górki.

Poza tym 375-450mg jako niewysokie dawki. :nuts:

CO DWA DNI PRZEZ ROK. BERET ZRYTY.
  • 231 / 2 / 0
Nie wydaje mi się, aby uświadomienie rodziców odniosło jakikolwiek skutek. Może oni są problemem właśnie, tak jak u mnie...

Spróbuj dojść jakie ma problemy. Może zaproponuj aby poszła porozmawiać z lekarzem, skoro z Tobą nie chce.
  • 3215 / 418 / 0
Jeśli jest dostatecznie młoda to hennessy ma rację. Rodzice dają jej pieniądze -> rodzice dowiadują się o ćpaniu i nie dają pieniędzy -> nie ma pieniędzy nie ma ćpania
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2778 / 47 / 0
Gorzej, gdy zacznie sprzedawać ciało za akodyn. :-D
  • 231 / 2 / 0
To by się chłopak załamał, że przez niego:-) Życie jest chujowe trzeba sobie czasem przykolorować, bo by człowiek zwariował.
  • 405 / 26 / 26
17 lat. :-) Ćpa ze względu, bo chce uciec od swojego jakiegoś problemu. Co prawda inni wtajemniczeni jej pomagają z problemem, bo żeby przestała, musi najpierw wyeliminować powód, ale w sumie 1. Ani to nie jest proste 2. Wie, że jest uzależniona, ale twierdzi, że "to jej pomaga", ale jednak wewnętrznie niszczy strasznie...
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 231 / 2 / 0
Ćpaj z nią %-D Ty raczej nic nie pomożesz. Sama musi zrozumieć, że niszczy sobie życie i zdrowie. Przed problemami nie można wiecznie uciekać. Namów ją jedynie, aby brała z raz na tydzień, odklejenie przestanie działać i sama sobie zda sprawę, że robi głupio.
  • 652 / 3 / 0
Jak się odklejasz to problemów nie masz. Na początek tak w miarę możliwości z miesiąc przerwy by się jej przydał, żeby spojrzała na życie trzeźwym okiem. Będzie bolało, na ale cóż poradzić?
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 62 / 1 / 0
musisz ją olać, koleżko. w niczym jej nie pomożesz skoro sama nie jest świadoma problemu, prosta sprawa. takie zmuszanie kogoś do tego, żeby przestał brać to moim zdaniem idiotyzm, niech bierze dalej skoro chce, to w końcu jej wybór.
  • 88 / 1 / 0
akurat DXM na problemy to nie taka katastrofa jak tu niektorzy opisują, ja na serotoninowym rauszu zjazdu DXM odbywałem rozmowy kwalifikacyjne na studia, do pracy i wszystkie poszły wspaniale.
Za Billem Hickes: GBL i DXM dały mi cholerny ubaw i spowodowały, że robiąć rzeczy na które nie miałbym dość siły i odwagi uzyskałem w życiu wysoki status i świetną pracę. Sorry!
galaxies exploding are industrial accidents
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.