Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5839 / 1209 / 0
Co do picia roztworu to nie pije się tego na raz , tak jak wódkę żeby miało bardziej mocniejszą szkodliwość dla żołądka od bombek , ja pół szklanki męczyłem jakieś 35 min . Będzie się wchłaniać mniej gwałtownie i stężenie roztworu nie będzie takie żrące .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 114 / / 0
ale marudzicie jak wam nie pasuje to sobie bombki wysuszcie na grzejniku i zjedzcie z ogórkiem...
nie ma co szukać nowych sposobów bombki są najbardziej wydajne bo jak dobrze przełkniesz to nie ma co narzekać na to że słone , jak robicie te ekstrakcje to sobie te bombki starajcie jak najmniejsze to przejdzie przez gardło na luz a nie kombinujecie z jakimiś roztworami ;p
  • 5839 / 1209 / 0
Ile Ci wychodzi bombek saszetki jednej ?? Tak pytam , bo napisałeś ,że małe bo raz prawie się tym zadławiłem hehe
  • 616 / 4 / 0
Bo nie robi się jednej, tylko dzieli na kilka mniejszych. Ja osobiście zawsze robię około 4 bombeczek z trzech saszet.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
ja zazwyczaj 1 saszeta 1 bomba ale zawsze starałem się je wyciskać żeby wodę z solą odcedzić wtedy robią się mniejsze ale trza to robić bardzo ostrożnie bo może się rozjebać :-D
  • 5839 / 1209 / 0
I wtedy naprawdę lipa brrr
  • 122 / / 0
1. Bombkę owinąć dodatkową warstwą chusteczki, byle tak by nie rozleciało się to wszystko przy kontakcie z wodą. Położyć na język mają przy tym cały czas otwartą buzie, nalać wody i szybki chlup. Nie czuć smaku benzy, mi nawet gdy jedna bombka się rozwaliła to po szybkim zapiciu nic nie poczułem.

2. Po prostu, proszek wsypać do kapsułki, jeżeli nie mamy pustych zawsze możemy wykorzystać jakieś inne które mamy pod ręką, po prostu pozbywamy się jej zawartości. Czas załadowania potencjalnie wzrasta o jakieś 30-60 minut

3. Wymieszać benze w wodzie (Nie próbowałem)

Możecie mieć zastrzeżenia co do skuteczności tych metod, jednakże ja póki co jeszcze nie miałem żadnych przykrych ekscesów i do tej pory na własnej skórze nie przekonałem się jak smakuje benza :]
Uwaga! Użytkownik Qertonek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / / 0
A mi na przyklad bardziej pasuje opcja nr. 3 - przy dobrej ekstrakcji wychodzi gorzka woda a i wole jak sie szybciej zaladuje faza (20min)
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 5839 / 1209 / 0
Jeśli Ci to smakuje , to rób jak uważasz. też tak raz zrobiłem i więcej tego nie powtórzę ...
  • 616 / 4 / 0
Ja tam zazwyczaj używam pierwszej, ale z pepsi zamiast wody. Trzecia ponoć nie jest zła, da się przeżyć i wejście ma też najkrótsze (ale przy bombach też nie muszę czekać jakoś długo zazwyczaj). Ale za to drugiej chyba szybko nie spróbuję, bo mi się nie chce tak bawić z tym wszystkim.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.