lubie smak piwa, ale piwo bez %...... ;)
wujek supra
A w piątek najebałem się Kenigerami z biedronki (miejsce 12) i jakoś źle nie było.. a tankowałem od rana :)
No i, na stronie nie ma Sarmackiego.. też kiedyś piłem na lajcie :F
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
oazaspokoju pisze: Skoro lubisz piwo to pijesz je licząc się z tym, że zawiera alkohol.
tylko u nas kazdy pije tylko alkoholowe bo inne to nie męskie
kurwa mac
moze ktos lubi piwo a jest kierowca? co? kierowca nie moze piwa sie napic?
gasi pragnienie lepiej niz alkoholowe!
ja nie pije alkoholu a piwka bym sie napił... tylko ze w polsce nie mam wyboru
kurwa delegalizują zioła a piwo pozwalają sprzedawac tylko z alkoholem... no kurwa chore!!!
"możesz wziąść paracetamol ale musisz jednocześnie zazyć heroine" no taka logika....
kurwa mać papierosy tez sa bez nikotyny ale tez nie sprzedają... kurwa państwo robi z nas cpunów a wy nawet tego nie widzicie...
wujek supra
a tak byc nie musi.
oczywiscie kazdy piwosz powie że to obraza i inne bełkotanie
gówno prawda - chujowo ze nie ma wyboru.
normalnie jogurt zawiera tłuszcz ale produkuje się beztłuszczowe
to samo się tyczy produktów "bez cukru"
po prostu wszędzie na świecie eliminuje się z produktów szkodliwe substancje i nikogo to nie dziwi
ale dla piwoszy usunięcie alkoholu z piwa to rzecz niepojęta...
to ze nie ma popytu to IMHO jest dziwne
ale to chyba skutek stereotypów
że piwo bez alku to nie piwo
a wynalazca piwa bezalkoholowego to największy zbrodniarz (jak w kiepskich było)
dlaczego??
ok, są inne napoje...
wiem ze nie przeskoczę tego, świata nie zmienie, ale ponarzekać na stan rzeczy mozna.
to takie gadanie jak na temat legalizacji MJ...
być może dam komuś coś do myślenia ;)
http://webtrunki.pl/?k=104
Wychodzi na to, że w Polsce produkuje się 13 rodzajów piwa bezalkoholowego.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.