Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 215 / 37
Żadnej.
  • 4894 / 853 / 0
wildwolf pisze:
Żadnej.
Hahahahaha wiem ze to bylo by najlepsze rozwiazanie ;p
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
bedziesz po niej samcem alfa-PVP....a z tego co z opisów wynika, alfa działa mocno przez profil adrenergiczny czyli będziesz latał jak głupi i nie wiedział co z sobą zrobić a potem zastanawiał się gdzie są te kamery....tyle negatywny opinii, to po chuj to brać to ja nie wiem o_O
  • 4894 / 853 / 0
Wlasnie po to zeby sie przekonac na wlasnej skorze czy to taki kurwa diabel w krysztale :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
Jeśli będzie to twój pierwszy wór. A masz trochę rozumu to nie będzie żadnych kamer itp.
Ja polecam zwykły przeźroczysty kryształ na początek. Sam dojdziesz do wniosku ze gra nie warta świeczki. Wystarczy mieć coś w głowie. U mnie już ponad miesiąc leży ok 0.7g alfy i na razie nie ruszam. Chociaż dziś mam ochotę na jedną kreskę ale odpuszczę Sb chyba
  • 276 / 1 / 0
gówna też próbowałeś tylko po to żeby spróbować i mieć doświadczenie mimo świadomości, że to gówno i w smaku za dobre nie jest ? :v
  • 1854 / 215 / 37
Serotoninowy, spróbuj sobie jednak, może to będzie dobra lekcja dla Ciebie.
  • 4894 / 853 / 0
Wezme niebieska alfe bo vendor nie ma w ofercie zwyklej, @skipper, nie probowalem gowna i nie zamierzam ale co Ty mi porownujesz gowno do narkotyku ktory niszczy ludzi? zastanow sie zanim cos napiszesz. Mam rozum,poprostu chce zbadac potencjal uzalezniajacy i ryjacy leb.
  • 1628 / 195 / 0
Po ostatnim razie muszę stwierdzić, że wolałbym zjeść gówno. %-D
  • 4894 / 853 / 0
Yhym, to ja sie jeszcze zastanowie czy wezme te alfe czy wole nie wiedziec jednak jaki to ma potencjal...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.