ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Paliłem w niemczech marlboro goldy tylko dlatego że fajnie było posiedzieć sobie na palarnii jak wróciłem do polski i nie chciało mi się z tymi ludźmi wychodzić (w de też byli Polacy tylko nie mieli tak zrytego beretu i palili normalne fajki a nie te na prąd) i rzucilem to z dnia na dzień, jakoś nie ciągnęło mnie bardziej do tego. Tak z perspektywy czasu ciężko mi zrozumieć palaczy i raczej bym nie wrócił do palenia. W cenie paczki malboraskow można kupić antidol. Po antidolu jest przyjemnie a po malboraskach tylko kurwi z ryja :c
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 2 / 0
L&M niebieskie na te chwile. Wcześniej bywało różnie paliłem i te bardzo drogie, jak również te najtańsze.
Uwaga! Użytkownik tomek4123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 562 / 2
Paczuszki z tytoniem LM czerwone takie małe po trzydzieści parę gram. Dobry i mocny tytoń to też kamele. Ale tytoń a nie perfumeryzowane gotowce.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1476 / 382 / 13
Minski niby czerwone ale słabe gówno czuć więcej kadmu i smoły niż jakosciowego azbestu. Trzeba stjuningować wyrywając ustnik wtedy cośtam smyrnie po oskrzelach
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Camele Authentic jaram, ale w chuj tęsknie za west ice :(
  • 1476 / 382 / 13
Jakiegos balasa nabijanego spod lady
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 768 / 106 / 0
Dziś Malboro Lighty w miękkim i elektor oczne VeO
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 775 / 120 / 0
na co dzień camel żółty lub winston czerwony, od święta tytoń virginia wtedy macbaren albo golden
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 102 / 6 / 0
Lucky Strike
  • 1544 / 197 / 0
lm niebieskie :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.