ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Paliłem w niemczech marlboro goldy tylko dlatego że fajnie było posiedzieć sobie na palarnii jak wróciłem do polski i nie chciało mi się z tymi ludźmi wychodzić (w de też byli Polacy tylko nie mieli tak zrytego beretu i palili normalne fajki a nie te na prąd) i rzucilem to z dnia na dzień, jakoś nie ciągnęło mnie bardziej do tego. Tak z perspektywy czasu ciężko mi zrozumieć palaczy i raczej bym nie wrócił do palenia. W cenie paczki malboraskow można kupić antidol. Po antidolu jest przyjemnie a po malboraskach tylko kurwi z ryja :c
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 2 / 0
L&M niebieskie na te chwile. Wcześniej bywało różnie paliłem i te bardzo drogie, jak również te najtańsze.
Uwaga! Użytkownik tomek4123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 557 / 2
Paczuszki z tytoniem LM czerwone takie małe po trzydzieści parę gram. Dobry i mocny tytoń to też kamele. Ale tytoń a nie perfumeryzowane gotowce.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1339 / 337 / 13
Minski niby czerwone ale słabe gówno czuć więcej kadmu i smoły niż jakosciowego azbestu. Trzeba stjuningować wyrywając ustnik wtedy cośtam smyrnie po oskrzelach
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Camele Authentic jaram, ale w chuj tęsknie za west ice :(
  • 1339 / 337 / 13
Jakiegos balasa nabijanego spod lady
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 768 / 105 / 0
Dziś Malboro Lighty w miękkim i elektor oczne VeO
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 768 / 117 / 0
na co dzień camel żółty lub winston czerwony, od święta tytoń virginia wtedy macbaren albo golden
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 102 / 6 / 0
Lucky Strike
  • 1534 / 197 / 0
lm niebieskie :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.