Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 370 / 950
Czernidłaki.
  • 21 / / 0
  • 4024 / 370 / 950
To zdaje się właśnie te kruchaweczki, o których pisałem dwie strony temu.
  • 21 / / 0
Też właśnie przejrzałem jakieś 30 stron wątku i straciłem nadzieje, ale planuje wybrać się powtórnie na łąke i jeszcze raz przeszperać co tam jest bo samej grzybni było tam w cholere a rano niestety się dosyć się spieszyłem. Czy jest ogółem szansa znaleść coś łysego wśród kruchaweczek ? Teraz dosyć podmokły, obok strumyk, możliwe, że kiedyś tam krowy srały.
  • 204 / 4 / 0
To, to?
[ external image ]

Uploaded with ImageShack.us
-Why do my eyes hurt?
-You've never used them before.
  • 117 / 2 / 0
tak to łysiczka.Dlaczego macie problemy z rozpoznaniem łysiczki?
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 370 / 950
dreadu pisze:
Czy jest ogółem szansa znaleść coś łysego wśród kruchaweczek ?
Tak, u mnie rosną w tym samym miejscu, często w odległości pół metra od łysiczek. Żeby być dokładnym - pojawiły się w zeszłym roku na łące, na której od ponad dekady zbieram interesujące nas w tym wątku owocniki, na innym łysiczkowisku też się zresztą z nimi spotkałem.
  • 3 / / 0
witam, dzisiaj zbierane na łące nieopodal rzeki, pasie się tam krowa, czasem dwie lub trzy. myślicie, że to to ? :)
http://imgur.com/znndJ
  • 1 / / 0
  • 2 / / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.