Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
artur019 pisze: Dla porównania innym razem dawki rzędu 80-120mg sniffowane gdzieś co 2h za każdym dały ostry zjazd nie dający się pokonać nawet kolejną linią. Po prostu w pewnym momencie nadchodził kataklizm i nic nie dało się z tym zrobić. :-/
Chociaż w przypadku większości substancji psychoaktywnych jestem zwolennikiem pojedynczych, dużych dawek to tutaj podkreślę jeszcze raz: tylko częste, małe dawki. Inaczej to faktycznie, jak ktoś zauważył - zwała w krysztale.
#mops
małe shoty co pół godziny i można sobie nawet przyjemnie polatać- bez burdelu w głowie, walągo serca i potów spływających po karku.
Tylko to walenie co chwile nie jest zbytnio komfortowe - szczególnie gdy nie sprzyjają temu warunki
Ja mam długotrwały już kontakt ze stymulantami i takie kilkadziesiat miligramów sniffem nadal działa dość dobrze, choć prawie nie poprawia nastroju za to stymuluje wystarczająco. I przyjmując taką niewielką kreskę 40mg około godziny 19 już o 24 mogę zasnąć spokojnie.
Zjazdu po takich 2-4 strzałach w ciągu dnia nie dostrzegłem.
Po zażyciu okolo 200mg pentedronu + 200mg bufedronu rozdzielonych na 3 strzały, brane co 3 godziny poprawiły lekko nastrój, nie widać było bardzo, że jest się wyćpanym i pomogły wytrzymać całą noc na imprezie po 3 godzinach snu poprzedniej nocy.
[cut] vendorzy
Jak na bestsellera w wielu sklepach to spodziewałem się czegoś lepszego, po kiego chuja się tym gównem truć to ja nie wiem
TrzymamSzafe pisze:Gówniana substancja, pierwsze 10-15 minut po sniffie jest nawet fajne, czuć dopaminę, chęć do rozmowy i jest leciutko euforycznie, ale potem tylko pusta stymulacja i nieogar.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.