ODPOWIEDZ
  • 68 / 16 / 0
Ogólnie nie przepadam za fajami i nie palę często, paka mi starcza na miecha spokojnie, tak o na sportowo petka tudzież dwa dziennie, ale jak już sie miałem dawniej decydować to L&M Forwardy były moim ulubionym wyborem zaraz po były takie Pall Mall z dwoma klikami, teraz co wpadnie w "polaku" spod lady w UK, aktualnie Marlboro Goldy z przemytu z polskiej dystrybucji, 7 funa za pake, ale sie zajebałem z drobniakami to rzuciłem ciapakowi 6 i też mi sprzedał więc git :zombie:
  • 1544 / 198 / 0
02 stycznia 2023MefedronowyKoneser pisze:
ROTHMANSY czerwone setki,
Chesterfieldy pomarańczowe setki,
LD czerwone.
kurwa jak typowy janusz koło 40-stki. Jak w ogole można palić taki syf
  • 227 / 77 / 0
@no1special Po pierwsze primo lubię mocne papierosy dla tego lubię Ld czerwone
Po drugie primo nie lubię przepłacać za fajki, nie palę bo lubię tylko jestem wjebany i wolę na tym przyoszczędzić.

Scalono — CATCH

Obecnie kręcę fajki z takiego oto cuda tytoń Van Nelle. Jeden z lepszych tytoni jakie paliłem koszt 15€ za taką pakę, kupiłem tylko dlatego bo w niedzielę jedyny otwarty sklep tylko taki tytoń oferował.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
Marlboro czerwone w miękkim. Kiedyś odbiłem na goldy, ale paradoksalnie bardziej drapią w gardlo. Ogólnie to nie palę szlugów na co dzień, raczej przy popijawach, na wyjazdach itepe. No i do zielska.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 2814 / 368 / 0
Ja Pale e-papierosa .. w sunie tego bym papierosem nie nazwał. Palić zwykłych szlugów jak i zioła nie mogę przez chorobę która zniszczyła mi płuca.
  • 0 / / 0
marlboro gold
  • 1 / / 0
l&m niebieskie
  • 49 / 20 / 0
Teraz akurat pale John Player. Znajomi Talibowie sprowadzają z Pakistanu. Jak jest okazja to biorę wagon po cenie.

Palę papierosy ok pół życia, mógłbym coś później napisać na ten temat jak wrócę z delegacji i dorwę lapka :papieros:
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 625 / 0
Kiedyś jak paliłem, i był szeroki wybór po sklepach, bez odrzucających zdjęć na paczkach, to dobrze wspominam ROUTE 66, to były chyba 25tki niegryzące i nie były drogie plus właśnie te 25 sztuk w paczce.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 46 / 0
Mnie najbardziej smakują Marlboro Goldy, lecz na co dzień trułem się L&Mami niebieskimi. Jakiś już czas temu przerzuciłem się na Glo i palę Neo - dobre są fioletowe i Scarlety. Powód był taki, że może nie dostanę w przyszłości raka i szybko nie umrę, ponoć jest mniejsza szansa. Czasami jednak zapożyczę się szlugasa od kogoś dla odmiany, ale jak już mam kupywać, to zawsze Neo.
Nie ma, że za mocno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.