Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
Pamiętaj, nie warto się przejmować czymkolwiek
  • 2198 / 715 / 0
Powiem wam ze majka lepiej działa niż ja zapamiętałem. Seta rano, seta teraz i pięknie się żyje. To wejście słabsze od helu ale zajebiste na swój sposób. Strzał z ok. 11 trzymał do 16 prawie, fajnie. Kradzione nie tuczy, ale z pewnością grzeje.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 8103 / 914 / 0
@WrakCzlowieka
Zazdroszczę, ze wygrzebałeś to z kosza na przeterminowane leki.Ja jedynie raz 500 mg tramca. :ziew:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2198 / 715 / 0
A tramca wiele razy, ostatnio 750mg.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 422 / 21 / 0
Wydawało mi się, że to właśnie na okres zimowy wątki nt opio powinny być oblegane. A sytuacja jest wręcz odwrotna, nie dość że sezon trwa cały rok, to jeszcze coraz więcej was opiowraki, chciałbym napisać że wybraliście prawidłową drogę, no ale sami się przekonacie że ta droga jest grząskim żwirem wysypana. [emoji26]
  • 1916 / 335 / 2
Tutaj raczej nie ma opiowraków z pierwszej łapanki, każdy wie że to zła droga bez powrotu. No dobra, jednemu na 100 się uda.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Ja sie zawsze zastanawiam jakie zastosowanie mają te kosze
  • 1916 / 335 / 2
Tak samo jak oleju z samochodu nie wolno wylewać ot tak do kibla/gdzieś do rzeki/na ziemię, tak samo jak nie powinno się wyrzucać zużytych baterii/akumulatorów na śmietnik, analogicznie nie powinno się wyrzucać przeterminowanych/niepotrzebnych leków do zwykłego śmietnika. A czemu to chuj wie w sumie
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
To wy wchodzicie do takiej apteki i zaczynacie grzebać w koszu? xD
  • 8103 / 914 / 0
U mnie w Hiszpanii takie kosze są ściśle zamknięte, nie wsadzisz reki.Jest tylko miejsce żeby wrzucić pudełko i za chuja nic nie wyciągniesz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.