Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
19 października 2020bluszcz30polska pisze:Pochwal się proszę i daj mi choć trochę nadzieji :D19 października 2020voltage13 pisze: Na samej północy rozpoczął się sezon, łowy uważam za rozpoczęte. :P
Południe podkarpacia 1,5h 130 sztuk.\
W tamtym roku odkryłem miejscówkę pod koniec sezonu i wtedy wpadło ok 300 z tej miejscówy. Jestem ciekawy jak będzie w tym roku, zważając na fakt że to dopiero początek sezonu. Oby było syto :D Każdemu życzę pomyślności w zbiorach. pozdro.
Wydaje mi się że trzeba czekać, albo ktoś mnie ubiegł, bo wciąż poszukuję spotów. Jest bardzo mokro, może jak odrobinę podeschnie wyjdą kolejne, bo są ale takich mikrusków jak na drugim zdjęciu to nawet nie zbieram , żeby urosły i rozsiały zarodniki ;)
Także coś się dzieje, ale szału jakiegoś nie ma :)
19 października 2020bluszcz30polska pisze: Dziś 3h pomorskie okolice Wisły i nic. Na Kaszubach podobno sporo, ziomek uzbierał wiadro, jest ktoś tutaj z okolic 3miasta po udanych zbiorach ? Jak myślicie uraczy Nas matka natura jeszcze w tym roku grzybkami ?
20 października 2020cyberwaste pisze:A tak z ciekawości to w ogóle to cokolwiek rośnie w okolicach Wisły ? Bo ja też z tych rejonów (a przynajmniej blisko bo pomorskie i Wisła to pojęcia względne) i po kilkunastu męczących poszukiwaniach odpuściłem sobię. Znam jedynie miejscówki trochę dalej ale chętnych więcej niż grzybów.19 października 2020bluszcz30polska pisze: Dziś 3h pomorskie okolice Wisły i nic. Na Kaszubach podobno sporo, ziomek uzbierał wiadro, jest ktoś tutaj z okolic 3miasta po udanych zbiorach ? Jak myślicie uraczy Nas matka natura jeszcze w tym roku grzybkami ?
Bardzo chciałbym znaleźć spota gdzie jak pisali ludzie ,,wiadrami zbierali,, albo ,,pełne siaty z biedry , ale bardzo ciężko o takiego choć i tak jestem bardzo zadowolony gdyż jest to moj rekordowy zbiór :D ---'-- D
21 października 2020Intoksyniarz pisze: Bardzo chciałbym znaleźć spota gdzie jak pisali ludzie ,,wiadrami zbierali,, albo ,,pełne siaty z biedry"
i tak se czasem podśpiewuję tylko
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.