Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Czy znacie może coś takiego?
Nazwa: nie wiadomo / "m"?
Kolor: pomarańczowy / żółty
Kształt: okrągły
Logo: "m"
Gdzie kupione: dill
Kiedy kupione: wczoraj
Dodatkowe komentarze: Podobno z Holandii. Z tyłu ma podziałkę na dwie połówki. Nie udało mi się nigdzie w necie znaleźć co to za pixa. Sorki za jakość zdjęcia, robione na szybko wieczorem.

https://zapodaj.net/56638c2f3005a.jpg.html
  • 2 / / 0
25 czerwca 20181337xd pisze:
Pytanie
Nazwa: Noname
Kolor: Niebieski
Kształt: Koło z podziałką
Logo: -
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy kupione: Czerwiec 2018
Dodatkowe komentarze: Co w tym siedzi ?
Jadłem w ostatni weekend, mieszanka MDMA z amfetaminą (morda wysyfiona zawsze po wlodku), polecam po 30 minutach dopalic blanta, elegancko wchodzi, na imprezę techno polecam ;)
  • 2 / / 0
Zna ktoś może takie coś?
Nazwa: nie wiadomo
Kolor: pomarańczowy
Kształt: okrągły
Logo: "m" , mała litera "m"
Gdzie kupione: dill
Kiedy kupione: w tym tygodniu
Dodatkowe komentarze: Podobno z Holandii. Z tyłu jest podziałka na dwie połówki. Sorki za jakość fotki, robiona na szybko wieczorem.

https://zapodaj.net/56638c2f3005a.jpg.html
  • 33 / 7 / 0
Opis
Nazwa: Chupa chups
Kolor: jasno różowe
Kształt: okrągłe
Logo: Chupa chups
Gdzie kupione: Zielona Góra
Kiedy kupione: czerwiec 2018
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: zjadłem jednego zaczynając od połówki a po 2h dorzuciłem drugą. ładował się około 40 minut i szczerze powiem że jak na połówke to mnie dobrze wyjebało ale pewnie miała na to wpływ moja 2 miesięczna przerwa którą w ten dzień skończyłem xd brałem do klubu i z początku było całkiem dobrze duża euforia, chęć tańczenia i rozmowy ale potem przepiłem bombe i byłem bardziej najebany co nie zmienia faktu że tańczyłem prawie całą noc xD ogólnie czułem że było mi mało i wydaje mi się że powinienem zjeść całego i potem dorzucić pół żeby jebło jak trzeba więc polecam tak zrobić jak będziecie je jeść :P rano zero problemów ze snem od razu prawie zasnąłem a na drugi dzień miałem nawet dobry humor :diabolic:
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: na zdjęciu było chujowe światło więc nie widać tak dobrze koloru i jak ktoś wie to może napisać ile emki w tym siedzi ale wydaje mi się że dużo :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / / 0
Pytanie
Nazwa: Kryształ MDMA
Kolor: Brązowy
Kształt: 140
Logo: Kryształki (3 kamyczki, równa waga)
Gdzie kupione: Ostrava
Kiedy kupione: 2018-06-20
Dodatkowe komentarze: Kamienie są charakterystyczne tzn. wyglądają jak brudne bursztyny pochłonięte pyłkami tzn. świecącymi pyłeczkami, jest bardzo gorszki, nie próbowałem jeszcze, bo czekam na impreze. Ogólnie był do wybrania jeszcze taki bardziej przezroczysty, ale postawiliśmy na tego, bo znajomi brali drugi. Ogólnie dill nie chciał zejść nawet piątki niżej, bo po prostu było widać, że ceni sobie ten towar, zgarneliśmy piątke za 7 stówek na dodatek zajaraliśmy zajebistego zioła, dill był pewny po prostu swojego sortu.. ale dużo się na tym naczytałem i podobno brązowe eMki w krysi są najlepsze, tzn cochrają banie nieziemsko - jak będzie to nie wiem.
Ale chciałbym się dowiedziec z waszych relacji czy mogę liczyć na zajebisty towarek? Ogólnie jestem pewny tego, ale chciałbym siegnąć po wiedze od was.

[ external image ]
  • 17 / 1 / 0
Opis
Nazwa: TESLA
Kolor: NIEBIESKIE
Kształt: TRÓJKĄTY
Logo: TESLA
Gdzie kupione: KRAKÓW
Kiedy kupione: MAJ 2018
Opis działania: ZJADŁEM JEDNEGO PO 0,7 ZE ZNAJOMYM NA PÓŁ, PO CZYM PO 20 MINUTACH ZARZUCIŁEM DRUGI. POWIEM JEDNO, MOCNA PIXA =D
MOC DZIAŁANIA 11/10. OGÓLNIE WZIĄŁEM 5 PRZEZ DOBĘ, CIĘŻKO ODDYCHAŁEM, PÓŹNIEJ JUŻ SAMA POTLIWOŚĆ I BRAK EUFORII. NATOMIAST PARĘ DNI PÓŹNIEJ ZJADŁEM 1 I OCZY JAK 2x 5 ZŁ, JAK PATRZYŁEM NA SIEBIE W LUSTRO TO FAKTYCZNIE JAK TESLA, WIDZIAŁEM SWÓJ KSZTAŁT GŁOWY INNY. BRWI MI UROSŁY. POLECAM
  • 10 / 2 / 0
Ktoś coś wie na temat tej pixy
Nazwa: Rolex
Kolor: Różowy wiele przebarwień
Kształt: Okrągły
Logo: Z jednej strony słabo widoczna korona rolexa z tyłu przedziałka
Kupiona w warszawie 30.06
Dodatkowe info: dość krucha, rzekomo z Holandii, podobno 200mg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / 1 / 0
Pytanie
Nazwa: Red bull
Kolor: jasny niebieski/błękitny
Kształt: okrągłe
Logo: napis Red bull
Gdzie kupione: Elbląg
Kiedy kupione: 02.07
Dodatkowe komentarze: Z przodu sam napis Red Bull, z tyłu przedziałek. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek info, będę wdzięczny. Jakiś czas temu nadziałem się na śmieciowe koła z przewagą fetki, było dobrze przez 30 minut, a później typowa feta. Chciałbym uniknąć czegoś takiego, 0 przyjemności. Na kołach jest sporo przebarwień różnego koloru, różowe, żółte, niebieskie i inne.
  • 14 / / 0
BlueScreen pisze:
Ktoś spożywał coś takiego ? rzekomo z nl

Pytanie
Nazwa: Diabeł tasmański
Kolor: fiolet
Kształt:
Logo: Ryjek diabła tasmańskiego
Gdzie kupione: uć
Kiedy kupione: maj 2018
Dodatkowe komentarze:
7/10 dobre na imprezke :)
  • 61 / 4 / 0
30 czerwca 2018Cycuszek pisze:
Opis
Nazwa: TESLA
Kolor: NIEBIESKIE
Kształt: TRÓJKĄTY
Logo: TESLA
Gdzie kupione: KRAKÓW
Kiedy kupione: MAJ 2018
Opis działania: ZJADŁEM JEDNEGO PO 0,7 ZE ZNAJOMYM NA PÓŁ, PO CZYM PO 20 MINUTACH ZARZUCIŁEM DRUGI. POWIEM JEDNO, MOCNA PIXA =D
MOC DZIAŁANIA 11/10. OGÓLNIE WZIĄŁEM 5 PRZEZ DOBĘ, CIĘŻKO ODDYCHAŁEM, PÓŹNIEJ JUŻ SAMA POTLIWOŚĆ I BRAK EUFORII. NATOMIAST PARĘ DNI PÓŹNIEJ ZJADŁEM 1 I OCZY JAK 2x 5 ZŁ, JAK PATRZYŁEM NA SIEBIE W LUSTRO TO FAKTYCZNIE JAK TESLA, WIDZIAŁEM SWÓJ KSZTAŁT GŁOWY INNY. BRWI MI UROSŁY. POLECAM
Tesle potrafią mieć ok. 220 mg w sobie. Srogie piguły. Mnie i tak nie klepią, ale miło się czyta te wasze relacje :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.