Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Po przeanalizowaniu watku http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=24308 wiem ze zjebalem poprzedniego strzala jak mlody.
Dzis przezylem swojego pierwszego bad tripa ... i to bez cpania.
Prawie pol godziny zajelo mi podduszanie i ogrzewanie lydki i stopy w celu odnalezienia tego wlasciwego kabelka. Zalezalo mi na wewnetrznej stronie, zeby bylo wygodniej. Uwzialem sie na jednego z tych co odchodza od podeszwy w kierunku kostki. Kolejne pol godziny przymierzalem sie, jak dobrze podejsc zeby znow nie zjebac.
W koncu udalo sie. Po wkluciu na zewnatrz wyjebalo krwi ze masakra. Delikatnie oparlem strzykawke na nodze i ratowalem biale przescieradlo przed ujebaniem. W tym czasie igla wyskoczyla z zyly - wydaje mi sie ze na skutek duzego cisnienia krwi, bo mialem na uwadze, zeby za nic nie poruszyc stopa. Wkurwiony, szybko zatamowalem krew, zmienilem igle, staze na lape i czekalem az zyla w zgieciu urosnie.
W tym momencie mnie dopadlo! Dziwnie sie zrobilo i tylko glos w glowie ‘CO TY ZROBILES?‘ Kurwa myslalem ze z papci wyskocze. Nie umiem wytlumaczyc ogromnego strachu, ktory mnie w tym momencie ogarnal. Odpuszczam na jakis czas to gowno...

Zapytam jeszcze czy 5-meo jedzone z maoi dziala rownie skutecznie (na Was) jak palone czy raczej jak sniff? Za jakies dwa tygodnie bede mogl sprubowac.
  • 222 / / 0
Mam pytanie, niby proste, ale zawsze lepiej mieć pewność przed przygotowaniami do owego psychodeliku ;)

5-MeO-DMT waporyzowane daje "oczekiwane efekty", czy chodzi tutaj o inną, bardziej "ekskluzywną" substancję?
  • 684 / 154 / 1
Albo jestem głupi, albo nie zrozumiałem pytania :-/

A, 5-MeO bardziej powoduje dysocjację, czasem bardzo nieprzyjemne odczucia, spotkałem się z określeniem chemical terror. 5-MeO w dużo niższych dawkach niż DMT daje solidny wpierd ... ale nie oczekuj tego na DMT co miałeś na 5-MeO, pewnie będzie znacznie mocniej, wizualnie i w ogóle ...
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2014 przez owerfull, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 510 / 6 / 0
wdowa94 pisze:
Mam pytanie, niby proste, ale zawsze lepiej mieć pewność przed przygotowaniami do owego psychodeliku ;)

5-MeO-DMT waporyzowane daje "oczekiwane efekty", czy chodzi tutaj o inną, bardziej "ekskluzywną" substancję?
Jeśli pytasz o to, czy 5-MeO-DMT zadziała jak DMT, to odpowiedź brzmi nie. To dwie zupełnie inne substancje.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / / 0
qarhodron pisze:
Jeśli pytasz o to, czy 5-MeO-DMT zadziała jak DMT, to odpowiedź brzmi nie. To dwie zupełnie inne substancje.
Krótko, zwięźle i na temat. Po dogłębnej analizie tej substancji, zastanawiam się czy to nawet psychodelik pokroju tryptamin, ale to już do innego tematu.

Dziękuję za odpowiedź :hug:
  • 1857 / 67 / 80
Tak no przecież to tryptamina ale działaniem znacznie odbiega od powszechnie używanych tryptamin.
  • 3898 / 238 / 13
Niezupełnie - 4-AcO-DMT potrafi być bardzo podobne przy IV.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1857 / 67 / 80
Nigdy nie podawałem 4-Aco w ten sposób powiedz coś więcej. Ile trwa działanie? Domyślam sie że wizualnie przebija 5-MeO?
  • 3898 / 238 / 13
5-Meo jest w ogóle nie wizualne. 4Aco bardzo przypomina wizualnie DMT, sfera psychiki jest inna, specyficzna, działanie to koło godziny konkretu plus afterglow.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1857 / 67 / 80
Czyli co w tym podobnego?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...