Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: demo'NiC »
Podsumowując z deka:

@PolitykEkstazy
Jak ja bym chciał, żeby nie palili wszyscy z tych lufek... Kultywujmy palenie jointów, kultywujmy odpowiednią kulturę. Może kiedyś chociaż część się nauczy...

@ruusujuuriuute & John Stuart Mill
Są takie ciężkie przypadki, wiadomo. Ale idzie z nich zrobić ludzi, trzeba im jednak trochę popowtarzać, żeby 'wrócili' z tego GSM matrixa. Jeśli nie muszą niech nie odpisują, jeśli muszą to szybko i na temat.. i zrobione ;)
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
jezeli masz skila to skrecisz sobie super cienkiego i krotkiego dzojnta, w krorym bedzie 1 lufa grindowanego zielska i jeszcze mniej tytoniu. albo zainwestuj w jakiegos spoona, dym jest chlodniejszy i gestszy.

apeluje do palaczy dzojntow: nie kreccie nigdy z calej duzej bibuly, macie wtedy 3 warstwy papieru w takim lolku i psuje to smak... wezcie ta bibule i przerwijcie/przetnijcie wzdluz tego zgiecia na srodku! naprawde czuc roznice!
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
Verv pisze:
Co do komorek - jak ktos jest taka jarzyna to po chuj go zapraszacie do siebie? Komunikuj sie, komunikuj. Palcie z ludzmi z ktorymi lubicie to robic, czy to nie jest latwa recepta na sukces? Nie kumam narzekania na wspolpalaczy.
Jasne - dobór towarzystwa to podstawa, ale... W stosunku do niektórych nie można stosować "widzimisie". Powiedzmy że mamy ścisłą ekipę, znamy się od wielu lat, wiemy że możemy na sobie polegać itp. itd. Nagle jednemu z nas zaczyna odpierdalać - czasowa niepoczytalność - zdarza się. Przecież nie powiemy mu "X zrobiłeś się chujowy - wypierdalaj". Możemy się co najwyżej zwrócić mu uwagę i poczekać aż mu przejdzie.
greenz pisze:
apeluje do palaczy dzojntow]

Rzeczywiście palenie papieru jest mocno przejebane. Ja zazwyczaj zostawiam z tego drugiego skrzydełka tylko kilka-milimetrów, żeby stworzyła się, na tym zgięciu taka "kieszonka" na zioło, albo przycinam bibułke na kształt trapezu prostokątnego(może nie dokładnie tak, ale podobnie ;-) ).
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 1 / 0
demo'NiC pisze:
Jak ja bym chciał, żeby nie palili wszyscy z tych lufek... Kultywujmy palenie jointów, kultywujmy odpowiednią kulturę.
Wszyscy niech sobie palą z czego chcą, wkurwiają mnie tylko nielogiczne spostrzeżenia w stylu "nie wierzę w moc jointów". Chciałbym, żeby wszyscy rozumieli. Tyle, ile tylko są w stanie zrozumieć, a człowiek potrafi naprawdę dużo. Konopię też.
greenz pisze:

Ciekawe... Spróbuję przy najbliższej okazji :)
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
apeluje do palaczy dzojntow: nie kreccie nigdy z calej duzej bibuly, macie wtedy 3 warstwy papieru w takim lolku i psuje to smak... wezcie ta bibule i przerwijcie/przetnijcie wzdluz tego zgiecia na srodku! naprawde czuc roznice!
polecam backrolle :)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
[quote="greenz"]
jezeli masz skila to skrecisz sobie super cienkiego i krotkiego dzojnta, w krorym bedzie 1 lufa grindowanego zielska i jeszcze mniej tytoniu. albo zainwestuj w jakiegos spoona, dym jest chlodniejszy i gestszy.

Bo się kręci na drugą stronę a nie normalnie.

"Kręć bletę rób to na drugą stronę
Chcę deczyć jazz a nie papier"

BTW: Masz zdjęcię takiego 'spoona' ew. gdzie mogę dorwać? Poluje na coś i nie wiem czy to to.

EDIT: O właśnie pan na górze mnie ubiegł.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2009 przez Kura, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ocet »
A wie ktoś może gdzie można dostać na terenie Warszawy zwijarke do "papierosów" w kształcie stożka (takie cuś mniej więcej http://hemp.pl/produkty.php?inf=t&prod= ... 1&pks=&sz=, miałem takową tylko gdzieś się zgubiła :( a baty wychodziły twardziutkie :D . I nie martwcie się, ani nie stresujcie kręcić się ucze a gadżet w wielu sytuacjach sie przydaje...
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2009 przez Ocet, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sylwek137 »
nie nie wiemy niestety:(
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
jakieś sklepy tytoniowe?

najgprzej palić  z osobą która prawie ze zmusza do palenia nie swojego tematu, nie chce podać dzojnta po tym 1dnym-2dwoch buchach albo zaczyna cos pierdolic i zapomina ze go trzyma.

no i zachowanie po paleniu. JA PIERDOLE jak ktos mowi ze sie zle czuje albo musi polezec to nalezy sie odpierdolic, zajac sobą. i do niczego nie zmuszac.

zale i gorycze.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2009 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
..
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
Tak sobie czytam, i czytam, ii..
Jak ja bym chciał, żeby nie palili wszyscy z tych lufek... Kultywujmy palenie jointów, kultywujmy odpowiednią kulturę. < %-D !> Może kiedyś chociaż część się nauczy...
////
Szkło jest zajebiste, każdy gimnazjalista potrafi je nabić, a licealiści z pierwszej klasy umieją już opalać szkła rano! Ogólnozajebiście jest palić z lufy, rury, dzidy, strzały, strzelby, szkła, kurwa szklanki... ja pierdolę!
////

Hmm.
Widzę, że od dluższego już czasu powstaje nowa grupa konsumentów trawy, TRÓ palacze- tak bym ich określił.
Na ogół są to tzw. ziomy fhuj, uwielbiają słuchać elohip-hopu (zazwyczaj), jarają "dżoje", i generalnie są wyjebiści.
To tak właśnie uogólniając.
Nie, że by mi to przeszkadzało (wręcz przeciwnie, wywołuje to na mojej twarzy szeroki uśmiech :-D), ale jakoś tak postanowiłem zwrócić uwagę na to, moim zdaniem ciekawe zjawisko. No offence ;-).
No. Buziaki ;*
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.