Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 359 / 0
to jak tam z ta neoazarina? da sie robic ekstrakcje?
  • 2124 / 268 / 0
FajnieJest pisze:
to jak tam z ta neoazarina? da sie robic ekstrakcje?
Co wy z tą ekstrakcją? Jaka ekstrakcja, po co ekstrakcja? To, ze antidol wymaga ekstrakcji nie znaczy, ze z kazdym innym lekiem trzeba postępować analogicznie. W przypadku antidolu musimy zredukować dawkę paracetamolu do takiej, która nie zagraża życiu, a w przypadku neoazariny co chcesz osiągnąć? Poza tym jakby trzeba bylo robić ekstrakcję to po chuj kupować drogą neoazarinę jak antidol jest tańszy?
  • 442 / 6 / 0
Sadze, ze nawet solidnego browniarza, pare tabsow loperamidu powinno skutecznie odkleic od sedesu
Wiem, że offtop, ale zastanawiam się, skąd się bierze to przekonanie o niesamowitym antysraczkowym działaniu loperamidu... mi paczka stoperanu ledwo hamowała biegunkę po skręcie kodeinowym. LEDWO.
  • 290 / 2 / 0
On topic: Jak kogos obrzydza aromat neoazariny popijcie jogurtem pitym. Oczywiscie nie musi koniecznie byc pitny ale jest najlepszy (2 tabsy jeden łyk). Chodzi o to zeby tabletki były "zatopione" w jogurcie. Do tego jakis sok z cytrusów ewentualnie. Połknąć szybko. Niweluje 70% syfu (subiektywnie) i mozna przyjąć więcej niż 20 tabsów.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011 przez antropolog, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 422 / 5 / 0
Pytanie: Czy Wy rozgryzacie Neoazarinę ? Bo ja sobie tego nie wyobrażam ... No ale rozgryziony Thiocodin działa bez porównania lepiej niż w przypadku połkniętych w całości tabletek. W ogóle na mnie Thiocodin najlepiej działa ... 2 paczki i latam in the air. 3 to musiałaby być totalna rozkosz.
  • 290 / 2 / 0
Nie polecam rozgryzania neo i nie sądze, żeby ktokolwiek to robił. Zdaje sie, ze ktos tak zrobił i stanowczo nie polecał. Bo i po co? Dobrze jest, nie trza psuć.
  • 591 / 8 / 0
ja rozpuszczałem w roztworze z antka i popijałem nim rozgryzione thio. Ta trójca razem poklepała mnie chyba najlepiej
  • 2124 / 268 / 0
TheQ pisze:
ja rozpuszczałem w roztworze z antka i popijałem nim rozgryzione thio. Ta trójca razem poklepała mnie chyba najlepiej
Haha, ludzka pomyslowość nie zna granic. Jakby niećpająca osoba zobaczyla co robisz... Ćpun zeżre wszystko :)
  • 290 / 2 / 0
@TheQ ergonomia i efektywność przede wszystkim! Brawa za kreatywność ;-)

300mg z neo i się nie porzygałem! Co więcej, jest o WIELE lepiej niz po 500 (2x thio i 2x neo). I zdrowiej. I w ogóle zajebiściej. Polecam i pozdrawiam ciepło.
Bardzo ciepło. :heart:

edit: Warto jakies 30min po zarzuceniu zjeść coś ciepłego. Tolerka jest dziś łaskawa ;]
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2011 przez antropolog, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 927 / 5 / 0
Nie muszisz wcześniej wpierdolić paczki aviomarinu?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.