Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 150 / 1 / 0
wczesniej ktos pisal ze rozgryzanie/rozgniatanie tabletek nie uwalnia ich od przedluzonego uwalniania ;p a teraz piszecie ze owszem. jesli jest to troche mocniejsza, dluzej dzialajaca kodeina to to idealny narkotyk dla mnie, zawsze marzylam o czyms co dzialaloby jak koda tylko dluzej. a ostatnio (troche dluzej niz ostatnio) dzialanie kody przestalo byc zadowalajace wiec cos odrobine mocniejszego by sie przydalo...dhc wydaje sie strzalem w dziesiatke hahaah ale zobaczymy jak z wydajnoscia tego tego i czy w ogole uda sie to ogarnac bo zaczynam watpic
  • 230 / 6 / 0
DHC to o dziwo najcięższy do zdobycia opiat na zwykłe recki. W razie czego spróbuj tramca naprawdę zajebisty a i łatwy do ogarnięcia i tani. Ludzie piszą, że nie ma ciepła i że to pseudo opiat ale to bzdury.
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 576 / 6 / 0
Sportowiec racje ma,w ostrym ciągu na dużych dawkach jest ciepło po trampku , zresztą na początku na mniejszych też ogolnie to jest to inne ciepło i zgrzanie niż po standardowych opio... takie głupie gadanie wiadomo majka fajnie wygrzewa koda kiedyś też ale to krotko zawsze... jak dawniej bylem na etapie kody tramadolu to zawsze wolałem zdecydowanie tramadol długość działania , specyficzna faza na początku lekki speed a potem fajna zamulka przetramaliło się sporo czasu dawniej ze słabszych opio dla mnie nr 1 nawet lepszy od niektorych mocnych dla mnie jak np oksykodon czy bupra... Ale to moje zdanie kwestia osobnicza... mi zawsze dobrze podchodził długo na nim jechałem jak poszedłem w mocniejsze opio to i tak czesto go dorzucałem albo idealnie leczyl mnie ze skretów u mnie wysoko na liscie opio w pierwszej gdzieś na 3 miejscu z drugiej strony jakiś sentyment bo od niego zaczynalem z opio wsumie... więc viv jak cię koda nie zadowala załatw sobie tramadol... Oczywiście do niczego nie zachęcam wręcz przeciwnie a widze ze jestes na etapie poszukiwania mocniejszych opio ale nie moja sprawa.. ja teraz spokojnie na Metadonie ciągne i mnie nie ciągnie:) Pozdro.
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 981 / 6 / 0
odkąd straciłem stałe darmowe źródło do dhc ,to dopiero zacząłem doceniać ten lek po czasie długosc dzialania i brak skutków ubocznych oprócz ostrych zatwardzeń powoduje że jest to jeden z lepszych leków w Polsce na biała recke .co mnie zastanawia czytając ulotkę nie pamiętam w której wersji to było ale to chyba 90 mg jest napisane że lek jest niewiele słabszy od morfiny dużymi literami w 60 tego nie ma bo teraz sprawdzałem i w 120 tez sobie nie przypominam.

dziś szperając po domu szukając co by tu zarzucić znalazłem 9 tabletek 120 mg,rozkruszyłem i zalałem ciepła woda trochę hydroksyzyny do tego może poczuje leciutkie ciepełko ,

3 dni temu miałem 60 x60mg pękło opakowanie w dwa dni,bupra przysłoniła działanie jeżeli chodzi o trudność dostania dhc to jest największy problem z tym że recepta niestety musi spełniać pewne normy ,czytaj musi być wypisane idealnie .bo łatwiej dostać dhc od lekarza ale trudniej już wykupić z apteki .

własnie dalej nie wiem ile można na jedna recke wypisać DHCeków, najwięcej miałęm 2x120 mg na jednej , zaś z transtecami słyszałem że można nawet 30 tylko musi być pieczątka od specjalisty tak mi lekarz tłumaczył ,i pisze tylko 20 co 3 dni a przecież 30 co 3 dni też siada i mieści w 3 miesiącach.a jak dzwoniłem do apteki to mi powiedzieli ze maksymalnie 20 ciekawe ja to z tym jest ?

bierzcie duckduckgo , wpisujcie lekarzy dzwońcie i pytajcie o DHC bo naprawde warto 7,2 grama kodeiny za 55 zl lub za darmo.wizyta prywatna od 50 zł > anie meczcie się koda otc :-)

.
  • 9 / / 0
witam. da sie dawac domiesniowo DHC???Jakie ilosci?
  • 981 / 6 / 0
powodzenia ,w dhc jest tyle wosku że mógłbyś sobie wróżyć z niego w andrzejki a ty to chcesz sobie to dać w mięsień .
  • 2814 / 14 / 0
Lord Ludd pisze:
witam. da sie dawac domiesniowo DHC???Jakie ilosci?
Posiadasz czyste DHC nie ekstraktowane z tabletek? Produktów ekstrakcji substancji czynnych z jakichkolwiek tabletek nie wolno podawać domięśniowo.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Racja. Popierdolilo mnie sie. Dzieki PcP. Ale DHC chyba ma budowe szkieletowa , a nie wosk czyni je continusem...

A co do podawania kody z Antka i.m. to znawca byl tu taki - Arkejdi- geniusz trafil na szpitalke i musial tlumaczyc ze plukane tabsy podawal igla w dupe i wdalo mu sie zakazenie. Pewnie psycholog przy wypisce mial niezlego lolka.
  • 981 / 6 / 0
ferd pisze:
fakt dhc to jedno z leppszych opio jakie brałem. z doustnych to chyba najlepiej wspominam. działanie bardzo przypominające morfinę.
pozdro Hanka
dziś poszedłem sobie na dyżur do poradni zdrowia ,starsza mila pani doktor bez problemu wypisała mi DHC 120 mg
chciałem jeszcze tramal przy okazji żeby zabić czas na oczekiwanie na dhc do poniedziałku ale kazała wybierać albo dhc albo tramal , musiałbym bym być ładnym kretynem żeby wybrać tramadol miałam go dzisiaj koło 2 gramów w krwi i nie czułem praktycznie działania .

następny cały tydzień zamierzam poświecić montowaniu DHC , obskoczę paru lekarzy w tym przypadku lekarki , już dwie mam prawie pewne ze wypiszą. dobra wkręta i bez problemu wypisują DHC 120 mg .a zresztą zobaczy się
co to będzie.

w sumie 7,2 grama kodeiny to daje w przeliczeniu 48 paczek thiocodinu ,opakowanie kosztuje średnio 6,50
to daje nam 312 zł wiec kupując dhc za 55 zł oszczędzamy 257 zł .i na dodatek nie musimy ładować tyle tabletek w siebie.

też cie pozdrawiam ferd , ostatnio nawet mi się śniłeś chodź cię nigdy na oczy nie widziałem motyw snu był przedni śniło mi się że zajebałeś swego starego siekierą :-D dobrze że to tylko zły sen .

jak sadzicie duże jest zapotrzebowanie na dhc continus 120 mg ?
Ostatnio zmieniony 26 marca 2011 przez Hanka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 554 / 5 / 0
zerowe;p;p
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.