ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Pall mall czerwone.
fajna ta dziurka.
  • 3120 / 1073 / 0
do niedawna głównie niemieckie Powery, ale także Winstony Red oraz Marlboro, obecnie "zszedłem" na niebieskie Winstony 100s, już teraz polskie.

:papieros:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2 / 1 / 0
Chesterfield niebieskie. Dobre i tanie😉
Uwaga! Użytkownik Takitamon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 853 / 263 / 0
Update: teraz głównie skręty z pueblo, turnera, amsterdamera. Od święta normalne camele yellow albo authentic
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 18 / 3 / 12
davidoff goldy, zakochałem się w tym ustniku
  • 0 / / 0
przerzucam się na inne szlugi w momencie jak obecne mi się przejarają
  • 18 / / 0
Ja to vapuje e peta.
  • 4 / / 0
Rothmansy
Uwaga! Użytkownik edziek406 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1670 / 306 / 0
Nabijaki, wyniosłem ten nawyk z psychiatryka, a wcześniej nie paliłem. Ot kurwa leczenie psychiki. Przez długi czas kupowałem po kilogram lewego, ale zajebistego, tytoniu. Gdy zaczęła się heca z Łukaszenką, źródełko wysechło i musiałem się przerzucić na tytoń z akcyzą - Chesterfield czerwony, 13,89 za małą paczkę, to chyba najtaniej? Jak ktoś zna tańszy to proszę o informację. Maszynka do nabijania oczywiście ręczna, Mascotte. Podobno elektryczne są wydajniejsze, to prawda?
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 84 / 80 / 0
Ja osobiście palę Chesterfield czerwone setki. Najbardziej ekonomiczne bo poniżej 14zł a w smaku są według mnie super. :)
Ciekawe jest to, że Chesterfield czerwone normalne potrafią kosztować 13.99zł a setki często 13.50zł. :)
Gorszy niż reszta...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.