03 marca 2019Elkov21 pisze: Uzależnienie od opiatów to niby gówno, Ale lepiej się czuje żrąc kode z rana niż pijąc ćwiartke na dzień dobry przed pracą. Chlejąc alkohol zawsze tylko poglębiałem problemy, będąc na opio jestem w stanie się chwilowo zdystansowac i przemyśleć wszystko. Gdyby nie koda ryczałbym w pracy od 2 tygodni codziennie, co zdecydowanie jest lepsze od przemęczenia się przez paru dniowego skręta. Ale po co mam to gówno rzucać skoro będąc czystym jedyne co bym robił to non stop ryczał, A jeśli nawet za parę tygodni bym rzucił kodę, to bym ten chujowy okres miał chociaż za sobą.
Idk, upiłem się delikatnie i wzięło mnie na myślenie i pierdolenie od rzeczy.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Najgorsze jest to uczucie po otworzeniu oczu. "o kurwa... kolejny dzień... kolejny dzień który będzie dniem na trzeźwo, co za okropna trzeźwość... rany chce umrzeć"
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Podmyrało lekko.
Pierwszy raz czkawka. I to suflocoś dało się we znaki. Struta przez 2dni.
Nie warto.
Czas na oxy/fent.
Pzdr.
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.