Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 564 / 56 / 0
Obudziłem się bez skręta a i tak się nażarłem kody przez syf który się wczoraj u mnie prywatnie odpierdolił, akurat kurna wczoraj musiał, A może miałbym dzień bez kodżitsu dziś
  • 1008 / 206 / 2
I tak byś sobie znalazł inną wymówkę, każdy powód jest dobry, żeby się naćpać. A nawet jak nic się nie dzieje to też nuda sama w sobie jest powodem %-D
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 365 / 6
03 marca 2019Elkov21 pisze:
Uzależnienie od opiatów to niby gówno, Ale lepiej się czuje żrąc kode z rana niż pijąc ćwiartke na dzień dobry przed pracą. Chlejąc alkohol zawsze tylko poglębiałem problemy, będąc na opio jestem w stanie się chwilowo zdystansowac i przemyśleć wszystko. Gdyby nie koda ryczałbym w pracy od 2 tygodni codziennie, co zdecydowanie jest lepsze od przemęczenia się przez paru dniowego skręta. Ale po co mam to gówno rzucać skoro będąc czystym jedyne co bym robił to non stop ryczał, A jeśli nawet za parę tygodni bym rzucił kodę, to bym ten chujowy okres miał chociaż za sobą.

Idk, upiłem się delikatnie i wzięło mnie na myślenie i pierdolenie od rzeczy.
To przejdź się do psychiatry. Depresji nie leczy się opiatami (mimo że doraźnie pomagają całkiem si), bo potem jest już tylko gorzej. Może jak rozkręcą ci się SSRI to te problemy troszkę się oddalą...
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 564 / 56 / 0
Już się wyleczyłem niej. Po prostu mam mega chujowy okres chwilowo, zaraz się skończy i będzie git, albo się nie skończy a ja znowu przywykne do ciężkich warunków. Dziś albo się lepiej czuje randomowo albo już zaczynam mieć wyjebane
  • 326 / 54 / 0
Lece po kode. 3 paczuszki antka na podkładzie 150mg pregaby i 1,5/2mg alpry idk. bo CHYBA mi tolerka na te benzo skoczyła.... Strzelajcie, wrzucać 1,5? czy 2? %-D
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 564 / 56 / 0
Stary ty przystopuj z tym benzo zwłaszcza po ostatnich 2 dniach xdd
  • 326 / 54 / 0
Dzięki misiu za troske %-D Tu siedzisz a na gg to nie łaska, cooo? Oj Ty Ty, nie ładnie nie ładnie. XD Ale to będzie mój raczej ostatni wybryk bo naprawdę nie mam już hajsu to raz, a dwa, muszę sie w końcu zmobilizować i iść do tej yebanej roboty...
Najgorsze jest to uczucie po otworzeniu oczu. "o kurwa... kolejny dzień... kolejny dzień który będzie dniem na trzeźwo, co za okropna trzeźwość... rany chce umrzeć"
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 390 / 10 / 0
Ja kilka dni temu 50x15mg. Nawet o cerytryzynie pamiętałam. I coli. I o pustym żołądku. I odrobinie alko.
Podmyrało lekko.

Pierwszy raz czkawka. I to suflocoś dało się we znaki. Struta przez 2dni.
Nie warto.

Czas na oxy/fent.
Pzdr.
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 1008 / 206 / 2
A u mnie od paru dni Oxy, na podkładzie z pregabaliny. Jest moc! Małe dawki Oxy 10-20mg się świetnie komponują z pregabą, dodają energii i dużo lepiej mi się na nich funkcjonuje w ciągu dnia.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 530 / 141 / 0
U mnie zjazd po mocno przećpanym weekendzie. Plan obniżania dawek zjebany, a raczej wrócił do punktu zero.
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.