Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
magister2222 pisze:
Ja po bombce prawie od razu dociagam sniffa, aczkolwiek mozesz kilka minut poczekac ze sniffem.
Ok dajmy taki przykład, walę od razu bombkę i zaraz 50 mg w nos i co to od razu działa? Nie musi najpierw ta bombka się rozpuścić, czy ona tak szybko się rozpuszcza, przepraszam że tak pisze ale ciężko mi jest to sobie jakoś logicznie wyobrazić, nigdy z czymś takim się nie spotkałem. Więc jak to jest?
  • 423 / 12 / 0
Bombka zanim jakos mocniej podziala to jakies pol godziny minie jak nie wiecej, a sniff juz po 10 minutach daje kopa.
  • 5 / / 0
Rozumiem, a jakbym zapodał sobie sniffa z 250 mg to dało by to jakiegoś kopa czy tylko lekko posmyrało?
  • 102 / / 0
@UP:
cos tam poczujesz ale przy tej substancji przyswajalnosc donosowa jest kilkukrotnie mniejsza od oralnej wiec to sie po prostu nie oplaca, lepiej zdecydowalnie walic w bombkach/rozpuszczone bo nosem marnujesz jakas czesc materialu

Zbędny cytat. mrstothet.
  • 71 / / 0
dirtywacek pisze:
Rozumiem, a jakbym zapodał sobie sniffa z 250 mg to dało by to jakiegoś kopa czy tylko lekko posmyrało?
Z tymi bombkami możesz zrobić jeszcze taki myk, że kupujesz sobie na allegro kapsułki żelatynowe, o wiele lepiej się je robi i aplikuje. Raz jak zrobiłem bobki to aplikacja trwała prawie ze 2 godziny, bo chyba za gruby papierek był. Co do sniffa, jak przeczytasz dokładniej ten wątek zobaczysz że większość nie poleca sniffa przy 3mmc, a te 50mg które pisał kolega to tylko lekkie podbicie żeby nie czekać zbyt długo. Możesz też sobie dodać drugie 50mg neba, albo odrobinę pente, jeżeli lubisz na początku pobudzenie. Ja bym nawet powiedział, że takie pente podkręca metabolizm i 3mmc zadziała wcześniej, ale za mało razy robiłem testy żeby to potwierdzić w 100%.
  • 5 / / 0
Dziękuję za rady, na dniach testy i zobaczymy co z tego będzie no i co to za sort będzie.
  • 423 / 12 / 0
Ja mysle ze 3mmc przez nocha wchodzi tak z 30-40% moca tego co oral, nie oplaca sie brac duzych dawek nochalem, nie dosc ze trzeba duzo materialu, co nie jest za bardzo przyjemne to jeszcze sporo krocej dziala.
  • 26 / / 0
Siemanko ! Mam 0,5g tego cuda na pierwsze testy oraz alfe-pvt i MPA rowniez po 0,5 stad mam kilka pytan. Jak rozdysponowac te 3mmc tzn. Ile na pierwszy raz po ile dorzutki,preferuje sniff jak cos. Drugie pytanko, czy MPA badz a-pvt nada sie do mixu? Jesli tak to w jakich proporcjach i z jakim efektem? Z gory dziekuje za odpowiedz !
jak silniej psychiki byś nie miał,nie lekceważ mocy Tripa ;)
  • 302 / 2 / 0
3-MMC sniffen nie opłaca się, bardzo piecze w nos, mi krew nawet poleciała kiedyś po tym. Lepiej oral, weź sobie z 250 mg.
  • 26 / / 0
Okej dziękuje,a mix ma jakikolwiek sens?
jak silniej psychiki byś nie miał,nie lekceważ mocy Tripa ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.