Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Kupiłem paczkę po rzuceniu w marcu. Palę 2-4 dziennie. Ja już tak mam. Rzucam i wracam. Na szczęście mało palę.
Tytoń, bo trzeba się trochę namęczyć przy skręcaniu. Dodatkowo trzymam to w samochodzie. Trzeba się ubrać i wyjść z domu - dodatkowy wysiłek. Szczególnie w zimie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Teraz palę LM niebieskie i zazwyczaj wrzucam do paczki aromatyzowaną wkładkę.
1.Chesterfieldy niebieskie
jak nie ma, to:
2.LD różowe (tutaj anegdotka musi wjechać)
Otóż na łódzkim Górniaku zaczepiło mnie dwóch wyjebanych speedem sebixów (dzień jak każdy inny w Łodzi)
- e mordo masz szluge?
- no kurwa mam
<częstuję ich LD różowymi>
- mordo żeby cię nie opalać to weźmiemy jednego na pół se ok?
- ok, jak wolicie
- i kurwa słuchaj, jak by ci jakiś lamus kurwa powiedział że to są pedalskie fajki to kurwa niech spierdala, jakie chcesz takie se kupujesz kurwa i niech żaden chuj ci nie powie kurwa że pedalskie, ja pierdole, każdy sobie może palić takie fajki jakie chce nie? Więc jak ktoś się przypierdoli to nawet kurwa nie zwracaj uwagi na takich lamusów, z fartem elo
:D
Spalili więc mojego LD linka na pół, po czym poszli zjarać piko.
3.Pall Malle niebieskie
Nadal jestem zdania żeby to rzucić w pizdziec. Najlepiej mi idzie niepalenie jak jestem w ketonowym cugu i mam problem z wyjściem z domu (nienawidzę jarać w pomieszczeniach). Może to jest metoda ;) ?
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.