ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
Kupuje Regina, ale na dziennym wymieniam sie z kumplem za LM niebieskie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2011 / 124 / 0
Ja w to nie wierzę, ale udało mi się rzucić fajki. Z jednej strony mi się tęskni (za Diarum'ami szczególnie), ale w tym momencie jak przechodzę nawet koło kogoś kto pali to mnie odrzuca.
  • 352 / 125 / 3
Palę tytoń papierosowy Golden Virginia. Najdroższy chyba z tych normalnie dostępnych w PL ale i najlepszy i niezwykle wydajny.

Kupiłem paczkę po rzuceniu w marcu. Palę 2-4 dziennie. Ja już tak mam. Rzucam i wracam. Na szczęście mało palę.

Tytoń, bo trzeba się trochę namęczyć przy skręcaniu. Dodatkowo trzymam to w samochodzie. Trzeba się ubrać i wyjść z domu - dodatkowy wysiłek. Szczególnie w zimie.
  • 38 / 4 / 0
Mocne. Mają jedyny w swoim rodzaju smak.
  • 3120 / 1073 / 0
zazwyczaj paliłem najtańsze, czyli PSy lub kręcone. jednak, gdy mam fundusz na coś lepszego, to kupuję Marlboro Czerwone, albo LD także Czerwone. kiedyś wolałem setki, teraz jakoś lepiej mi się pali krótkie.

:tabletki:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 24 / 2 / 0
chesterfield, winston, malboro gold
  • 2814 / 368 / 0
Ja papierosów nigdy nie paliłem.. ale kilka miesięcy temu zaczelem palić elektryka ale nie te gdzie olejki się wlewa tylko takie gdzie do urządzenia wkładamy kartridze
  • 231 / 42 / 0
Kiedyś jak jeszcze były na rynku to Winstony jagodowe, później Marlboro cienkie miętowe albo LM miętowe.
Teraz palę LM niebieskie i zazwyczaj wrzucam do paczki aromatyzowaną wkładkę. :papieros:
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 112 / 0
Obecnie przerzuciłem się na linki.
1.Chesterfieldy niebieskie
jak nie ma, to:
2.LD różowe (tutaj anegdotka musi wjechać)
Otóż na łódzkim Górniaku zaczepiło mnie dwóch wyjebanych speedem sebixów (dzień jak każdy inny w Łodzi)
- e mordo masz szluge?
- no kurwa mam
<częstuję ich LD różowymi>
- mordo żeby cię nie opalać to weźmiemy jednego na pół se ok?
- ok, jak wolicie
- i kurwa słuchaj, jak by ci jakiś lamus kurwa powiedział że to są pedalskie fajki to kurwa niech spierdala, jakie chcesz takie se kupujesz kurwa i niech żaden chuj ci nie powie kurwa że pedalskie, ja pierdole, każdy sobie może palić takie fajki jakie chce nie? Więc jak ktoś się przypierdoli to nawet kurwa nie zwracaj uwagi na takich lamusów, z fartem elo
:D
Spalili więc mojego LD linka na pół, po czym poszli zjarać piko.
3.Pall Malle niebieskie

Nadal jestem zdania żeby to rzucić w pizdziec. Najlepiej mi idzie niepalenie jak jestem w ketonowym cugu i mam problem z wyjściem z domu (nienawidzę jarać w pomieszczeniach). Może to jest metoda ;) ?
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 404 / 40 / 0
Ja kupuje filterki i bibułki smokinga i turlam,Dzieki temu mniej jaram trochę lepiej dycham
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.