Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 94 / 8 / 0
ja robie na talerzyku ceramicznym i jest okej, normalnie potem myje
  • 610 / 29 / 0
Na talerzu małym albo spodku do filiżanki, potem myje dokładnie i normalnie korzystam, także bez obaw. Najlepiej żeby był przezroczysty bo wtedy ładnie kolor widać :)
  • 61 / 4 / 0
14 sierpnia 2017the_suss pisze:
Cześć, jestem totalnym żółtodziobem jeśli chodzi o piguły i chciałbym zapytać jak najlepiej je dawkować.
W tej chwili biorąc 1 tabletkę (pół i po jakimś czasie drugie pół) wyraźnie czuję działanie. Moje pytanie brzmi czy da się utrzymać efekt działania dorzucając kolejne połówki? Bo jak poczułem że efekt się kończy zarzuciłem kolejne pół, później jeszcze jedno i za każdym razem kompletnie nic.
Nie da się utrzymywać efektów ciagle dorzucając. Mija się to z celem. Trzymaj się wrzucania całej pigułki i dorzucania połówki, ale tylko raz. I to przy założeniu, że nie masz jakiejś mocnej pigułki. Jak zapodasz sobie pillsa powiedzmy 150 mg i dorzucisz połowę, jakąś godzinę - półtorej po wejściu to będziesz miał dobrze. jak jest mocna tabsa, to możesz wziąć np. 3/4 i pół dorzutki. Oczywiście ludzie z tolerką biorą więcej (czyli 2,3,4,5 cukierków na noc/imprezę), ale nie polecam tego robić. Stay safe.
  • 4 / / 0
Ile powinien mniej więcej wynosić koszt talerza z powiedzmy 150 emki ?

Zastanawiam się jak słyszę ceny poniżej dyszki przy poborze kilkunastu krążków
  • 610 / 29 / 0
Zdarzyło wam się mieć CEVy przy większych dawkach na afterglowie?
  • 559 / 28 / 0
Specyzuj "wiekszych dawkach"
  • 1238 / 30 / 0
24 sierpnia 20174noniush pisze:
Zdarzyło wam się mieć CEVy przy większych dawkach na afterglowie?
Bywało przy dobrym krysztale. Efekt potęgowała muzyka. Mówię tu o MDMA. Przy MDA to norma, CEVy, OEVy, leci wszystko :*)
לאכול חומצה!
  • 1016 / 97 / 0
Raz tylko mialem CEVy usiłując pospać po nocy za dużych dawek i były inne niz po kwasie, zupełnie bezsensowne, chaotyczne. Jakieś twarze z wzorkami, rośliny zmieniające się w figury geometryczne, jakaś podróż przez tunel nawet była przez sekunde czy dwie. Było to chyba coś koło 400mg (kryształ, nie ufam za bardzo pixom bo za bardzo lokalnych cwaniaczków poznałem) w ciągu nocki, jak trzymam się połowy tego zwykle to nawet mi kolorów aż tak nie podbija emka przy otwartych oczach, a gdzie tu dopiero wizuale.
The child is grown
The dream is gone
  • 610 / 29 / 0
W sumie podeszło pod 400mg, a sam efekt zauważyłem na afterglowie a nie peaku - jakieś niespójne wzorki, przesuwające się figury geometryczne. Co smieszniejsze to to że na sajko cevow nie było mi jeszcze dane doświadczyć
  • 1 / / 0
Jakieś 10% MDMA jest metabolizowane do MDA które samo w sobie jest hmmm, bardziej psychodeliczne i może powodować OEVy i CEVy. Jak przyjmujesz dużą dawkę to siłą rzeczy zwiększasz też ilość MDA która zostanie wytworzona z MDMA.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.