Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 950 / 42 / 0
Na jaki kurwa egzamin? Chyba chciałeś napisać ile alpry PO egzaminie. ;)
/Z rozpędu i oburzenia takim cudownym pomysłem nie przeczytałem kolejnych postów, a uprzedzono mnie. :D
Także - :finger:
  • 242 / 13 / 0
@Tea możesz podać jakieś dane żeby benzo szczególnie krótko działające typu alpra, etilozam działały negatywnie na pamięć używane doraźnie(tudzież rzadko)? Jak nie to nie pisz gówna :). Alpra jak najbardziej na stresogenne sytuacje może zdziałać dużo jednak lepszy tu jest etilozam. Gdy odchodzi stres można wyszperać informacje które już dawno zapomniałeś szczególnie jak masz egzamin z jakiegoś przedmiotu który trwa 4 lata a Ty musisz się w 7dni nauczyć 2 grubych książek + 3 zeszytów zadań.
  • 1660 / 301 / 0
EastDrastic pisze:
@Tea możesz podać jakieś dane żeby benzo szczególnie krótko działające typu alpra, etilozam działały negatywnie na pamięć używane doraźnie(tudzież rzadko)? Jak nie to nie pisz gówna :). Alpra jak najbardziej na stresogenne sytuacje może zdziałać dużo jednak lepszy tu jest etilozam. Gdy odchodzi stres można wyszperać informacje które już dawno zapomniałeś szczególnie jak masz egzamin z jakiegoś przedmiotu który trwa 4 lata a Ty musisz się w 7dni nauczyć 2 grubych książek + 3 zeszytów zadań.
A możesz podać jakieś dane od kiedy to krótko działające benzodiazepiny są w jakikolwiek sposób potrzebne do lotu samolotem? Może jeszcze zaczą zarzucać przed odlaniem się w publicznej toalecie, bo a nóż któś usłyszy jak leją/lub srają.

Wiem, że odpowiadam pytaniem na pytanie, więc teraz ci odpowiem - nie. Benzodiazepiny zostały stworzone by działać jako leki doraźne.

Ale moim zdaniem, używanie leków takiego kalibru na tak fajną podróż (masz serwowane żarcie, oglądasz ziemię z góry i szybko dostajesz się do miejsca przeznaczenia. Co w tym strasznego? Że się rozbijesz? To dotyczy każdego, od przechodnia, rowerzysty, motoycklisty potrąconych przez samóchód, a samóchód przez tira.

Swoim strachom (zabawnym) należy stawiać czoło, a nie się zamulać.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 242 / 13 / 0
Nie wiem do czego nawiązujesz ja nie biorę benzo przed lotem samolotem gdyż w ciągu roku latam ok 15 razy czasem na inne kontynenty uznajmy że się przyzwyczaiłem :). Mimo, że latam lufthansą nie boję się wpaść w górę jak niedawno 200 osob :). Jak to mówią złego licho nie bierze.

Jakiego kalibru niby to jest lek ? To jest alpra, przepisywana ardzo chętnie przez lekarzy ogólnego kontaktu nawet do kupienai bez recepty. To jaki to ma kaliber daj spokój :D. Jak stawiasz czoła strachowi dla siebie to ok jak stawiasz go np. żeby dostać robotę za 8 kapci na miesiąc to wolę się wspomóc :). Zależy od stawki. Trzeba być rekinem żeby inne rekiny Cię nie pożarły jak ktoś powiedział :).
  • 38 / 1 / 0
EastDrastic pisze:
Nie wiem do czego nawiązujesz ja nie biorę benzo przed lotem samolotem gdyż w ciągu roku latam ok 15 razy czasem na inne kontynenty uznajmy że się przyzwyczaiłem :). Mimo, że latam lufthansą nie boję się wpaść w górę jak niedawno 200 osob :). Jak to mówią złego licho nie bierze.

Jakiego kalibru niby to jest lek ? To jest alpra, przepisywana ardzo chętnie przez lekarzy ogólnego kontaktu nawet do kupienai bez recepty. To jaki to ma kaliber daj spokój :D. Jak stawiasz czoła strachowi dla siebie to ok jak stawiasz go np. żeby dostać robotę za 8 kapci na miesiąc to wolę się wspomóc :). Zależy od stawki. Trzeba być rekinem żeby inne rekiny Cię nie pożarły jak ktoś powiedział :).

Dobrze powiedziane, znam wiele osób którym narkotyki otworzyly drzwi do lepszej przyszlosci. 0.5mg robi totalna robote, zero jakichkolwiek hamulców i ogolna satysfakcja z zycia ale jednak zostaje troche rozsądku i trzeba sie pohamowac czasami :diabolic:
  • 12 / / 0
Witam czytam te forum o alprze już od dłuższego czasu i nadal nie wiem jaki preparat z alprazolamem najlepiej kupić,zdania są podzielone,z moich doświadczeń afobam jest bardziej zamulający,xanax bardzo szybko rozpuszcza się pod językowo i po dość wysokiej tolerce 2mg mnie porobiło wcześniej jadłem często alpragen wielkie ilości przyjemnie było ale nie tak jak po xanaxie(zjadłem tylko 3 mg więc może to placebo),alprox troszkę lepszy od alpragenu ale nie wiem do końca,zomirenu nie próbowałem.W najbliższym czasie mam do odebrania recki na alpre w dość dużej ilości i zastanawia mnie co wybrać.Z tego co napisałem to na połowę odpowiedzi odpowiedziałem sobie sam lecz nie wiem czy to nie placebo,psychiatra mówiła,że leki generyczne niczym się nie różnią od oryginału zaś w aptece gdy miałem recke na alpragen a wziąłem xanax Pani z dość dziwnym akcentem jakby dała mi do zrozumienia,że xanax jest mocniejszy''Czy Xanax już był?''Już mam mętlik w głowie może w przypadku alpry wyższa cena objawia się lepszym i mocniejszym działaniem.Ostatnio też przeglądałem forum o bromazepamie i ludzie pisali,że droższy Lexotan działa lepiej niż Sedam więc może coś w tym jest,że w droższej cenie lepsze wypełniacze czy jak to zrozumieć i lek działa lepiej....
  • 3959 / 148 / 0
nie ma sensu przeplacac za xanax, chyba, ze nie szkoda Ci hajsu. jak dla mnie afobam i zomiren sa ok.

a pani w aptece chce zebys zostawil u niej jak najwiecej hajsu, wez to pod uwage.
niedojebanie genetyczne
  • 181 / 4 / 0
Probowalem prawie wszystkich lekow z alprazolamem(polskich i francuskich) i kazdy dzialal identycznie w tych samych dawkach, mysle ze te roznice ktore niektorzy odczuwaja pochodza od aktualnego samopoczucia i stanu zdrowia (w tym psychicznego). To niemozliwe zeby alprazolam z xanaxu dzialal mocniej/lepiej/mial wieksza biodostepnosc niz alprazolam z dajmy na to alpragenu. Jest nawet spore prawdopodobienstwo ze w obu lekach alprazolam pochodzi z tej samej fabryki ;p
  • 12 / / 0
Dzięki za odpowiedz,zakupie zatem afobam albo zomiren,jeszcze jedno pytanie jak lekarz wystawi mi recke na xanax 2mg to czy Pani w aptece może mi sprzedać 2 opakowania zomirenu lub afobamu 1 mg?
  • 1009 / 42 / 0
Mój psychiatra, u którego aktualnie odstawiam benzo (na razie z dobrym rezultatem) również uważa, że Alpra jest bardzo bezpieczna.
W przeciwieństwie do mnie i wielu innych jej użytkownikow.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.