Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
schizofrenia ma to do siebie, że jest ciężką chorobą i dobrze oprócz neuroleptyków, brać Pregabalinę, lub doraźnie bz.
takie jest moje zdanie, przynajmniej
niech się wypowie sama zainteresowana...
04 czerwca 2019dicatedoc pisze: Pisałem kiedyś w tym wątku, ale widzę że się rozrósł. I ostatnie strony to jakby wypisz-wymaluj o mnie. Z tym że o ile dotychczas nie nazwałbym się ćpunem, a jedynie delikatnym lekomanem, to chyba muszę zmienić zdanie o sobie.
Regularnie waliłem po 14 tbl x 150mg pregabaliny w sytuacjach silnego stresu i napięcia. Wychodziło czasami ponad 20 tabletek na dobę (> 3000mg)
Mam zdiagnozowną depresję ze stanami lękowymi. Po wielu próbach różnych leków, psychiatra zapisał mi pregabalinę. Nie pamiętam początkowej dawki, w każdym razie szybko doszliśmy do 150mg 2 razy dziennie.
Na początku jak łyknąłem 3-4 tbl to delikatnie zaszumiało w głowie, było weselej, mniej stresu i lęku, więc wiadomo było, że szybko ta dawka się zwiększy, przy tak szybko rosnącej tolerancji. No i się zwiększyła do 14 tabsów. Objawy odstawienne były masakryczne. Działało to u mnie w dwojaki sposób. Albo czułem kurewskie napięcie wewnętrzne, połączone z niepokojem ruchowym i gnieceniem w brzuchu, albo (to chyba nawet było gorsze) ogromny smutek, załamanie i myśl, że nie ma rzeczy na świecie na którą miałbym ochotę i która dałąby mi radość.
I powiem wam, że pewnie dalej bym walił takie dawki, gdyby nie jeden efekt uboczny. Dysfunkcje seksualne. Erekcja była, ale nie było ejakulacji. Nieważne, czy był seks, czy masturbacja. Nie dało się skończyć. To mija tylko wtedy, kiedy (bardzo rzadko niestety) uda mi się kilka dni brać dawki terapeutyczne. I nawet wzięcie kilku tabletek ekstra powoduje anorgazmię.
Także ogólnie może i dobry lek, ale dla ćpunów, lekomanów i politoksów - pułapka...
3000mg pregabaliny to niebezpieczna dawka dla zdrowia lub nawet życia. Nie będę akceptował więcej takich postów, bo dawka 1000mg jest już dla niektórych za duża i paradoksalnie pojawiają się napady padaczkowe. - 04pain
05 czerwca 2019hess pisze: ogolnie pregabalina to slaby srodek majac doczynienia z G/B czy tam nawet fenibutem.
slabszy jest jedynie pikamilon.
06 czerwca 2019misspill pisze: Ponad rok, obecnie od kilku miesięcy na 600mg/d.
._.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.