ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Golden virginia, jedynie.
  • 407 / 41 / 0
Najczesciej kupuje tyton ld/lm niebieski i sam robie
  • 13 / 2 / 0
Lucky z jedną kulką i wydrążonym filtrem, lubię te filtry, ale tytoń się pogorszył ostatnio (i tak będąc już chujowy w chuj). Szukam alternatyw
  • 272 / 38 / 0
Kochani musze was przeprosić za wczesniejszego posta, jednak popalam po prochu czy alko aczkolwiek nie kupuje tylko pale cudze, juz taki pazerny chujek ze mnie he a jezeli chodzi o ulubione smierdziuszki to te pstrykane lubie.
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 38 / 0
16 grudnia 2019kubekout pisze:
Golden virginia, jedynie.
Wtam Ciebie mlody czlowieku chcialym sie Ciebie zapytac jak tam zona, jak dzieci, nie chorują? nie no swiruje sobie nie kojarze takich fajeczkow wiesz, pozdrawiam i przepraszam za posta, ale popierdolilo mnie od cpania i sie nudze bardzo i smaruje sobie posciki, pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 38 / 0
jak bede dalej wąchał biały proszek to bede pety zbieral i ci napisze jakie pale, bo robie sie juz powoli margines spoleczny, chodze czesto oszczany i ciułam tu i tam zey na zapiekanke z rynku zarobic, a tak na powaznie to przyzwoity chlopaczek ze mnie, moze troszeczke pierdolniety ale tak to do rany przyloz wiesz, ale po co ja ci to pisze kolego jak temat jest o papierosach a nie opowiesci z mojego zycia, zycze ci zebys nigdy nie zbierał petów i w ogole nie palił gdyż palenie jest po prostu niezdrowe, konczac moj monolog wesolych swiat zycze, a nie sorka juz po swietach, hehe ale idiota ze mnie :D parafrazujac na dobitke zapytam sie ciebie kolego jak myslisz spadnie snieg jeszcze ? ja mysle ze przypierdoli i bedzie do maja, napruszy napruszy, doslownie i w przenosni bo ja uwielbiam snieg, szczegolnie taki do noska, no to ja koncze pozdrawiam
  • 2198 / 715 / 0
Ruskie z meliny, palą chłopaki, palą dziewczyny. Prawdopodobnie mają 200% większe szanse na dostanie raka, ale tanie są przynajmniej i mocno kopią. Coś za coś.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 115 / 12 / 0
Zwijam z tytoniu Amber Leaf.Polecam gorąco
  • 14 / 1 / 0
Próbowałem kiedyś zwijać samemu ale jakoś palę od 10 lat tylko LM Blue. Jak nie ma ich w sklepie to od razu chory jestem, żaden inny nie ma tego aromatu (pewnie kwestia sentymentu)
  • 31 / 7 / 0
Własnej roboty z ruskiego tytoniu, nie dość że koszta ograniczone do minimum to i na moc nie ma co narzekać. %-D
Uwaga! Użytkownik Czlowiekgowno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.