Zarzucona niecała godzinę temu 300 z tjoko zgrzala miło, ale nie wygrzala. A już na pewno nie tak jak dawno. Pocieszam się tylko faktem że za niedługo znowu zima, a jak wiadomo - grzanie w zimie jest najlepsze. Ten klimat zadupcania w zaspach do aptek, przechodzenie do domu zmęczony ale zadowolony jak małe dziecko które dostało prezent pod choinkę.
Tak teraz mnie olsnilo że pod choinkę chciałbym z kilo kody. Do tego z pól kilo dexa i pół kilo zielonego co by raz na jakiś czas sobie urozmaicić faze.
W każdym razie jakieś dwa tygodnie temu dorwalem trampka po raz pierwszy. Co prawda w wersji Combo czyli 37,5 tramca i (chyba) 365 parasyfu wiec trzeba było to ekstraktowac. A te pierdolne tabletki są twarde jak kamienie. Można w nie nadupcac młotem i się nir rozkrusza dobrze. W każdym razie trampek dla mnie to nie to. Jest co prawda fajniusi ale jednak koda to koda i chuj.
Tak czy siak, nie było mnie tu trochę wiec średnio znowu w temacie co tu sie dzieje, a czytać tego wszystkiego się nie chce
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
Ja dzisiaj tylko 150 niecala godzine temu i dzialanie na granicy placebo :( niestety na wiecej nie mam pieniedzy :(
JezusNaTripie pisze: co tam u was wraczki? Hexe, Uroboros, JestemSoba?
wyszedłem z dwuletniego ciągu na kodzie, ale że wyszedłem z kody to już nie powiem. Miałem 20 parę dni przerwy zaleczanej w międzyczasie jakimiś sporadycznymi dawkami trampka (który o dziwo niestety mi się spodobał) więc w sumie chuj a nie przerwa, potem znów tydzień ciągu, potem znów tydzień przerwy, ostatnio znów raz wziąłem, teraz leci czwarta doba jak nie biorę i z dupy nie cieknie więc jest luz, ale jak widać zaglądam tu jakoś z przyzwyczajenia :rolleyes:
tak w skrócie to harm reduction
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ale ktoś tu już wcześniej dobrze wspominał. Najgorzej jest jeść kodę tak około 48h po ostatniej dawce, bo wtedy wcale nie leczymy skręta a wręcz go przedłużamy (no chyba że zaraz znowu polecimy w ciąg). Ja w moim aktualnym przypadku skręta fizycznego sobie wyleczyłem tygodniową przerwą, a ten jeden raz nie spowodował następnego :)
Az czuje jak mi nogi drętwieją
Wierzycie w to że po prawie 5 latach brania nadal potrafi mnie ugrzać 150? :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.