Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 364 / 94 / 0
@tramalowysong

Na wyspach rozglądaj się za Liftmode.
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 79 / 22 / 0
@serotoninowy masz pw.

Co do phenibutu to nigdy nie dałem się pociągnąć na więcej niż dwa dni z rzędu. Nigdy też nie przekraczałem więcej niż 2g. Działanie na poziomie takich dawek dawało fajny stan motywacji, wzmożonej koncentracji. Łatwiej do ludzi i z ludźmi. Nie doznałem tego fantastycznego snu, o którym tu tyle pisane. Na pewno substancja idealna na jakiś luźny weekend z niewymagającymi zadaniami jak np. zakupy, spotkania towarzyskie, rowery itp.

Stosowałem kryształki kwaśno-gorzki pochodzące z kilku źródeł. Ogólnie spoko.
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 327 / 68 / 0
Tyle ,ze to sklep ze stanow, moga mi to przechwycić, fenibut w UK jest zakazany jeśli chodzi o import z innych krajów
czas zwolnić
  • 4 / 1 / 0
U mnie stestowany feni jako lek odstresowujący w sytuacjach intymnych z laskami. No i przyznaję mu pełne 100 pkt :))
Sprawdził się idealnie. Mój przepis na opcję "łysy z brazzers" jest taki:
1-1.5 g Feni, do tego tadalafil 10mg i w sumie to nie wiem czy potrzebnie do tego czy nie, ale zapodałem jeszcze na wszelki wypadek 50mg sildenafilu. całe myślenie typu "stoi mi", " nie stoi mi", " a co będzie jeśli mi nie stanie" przestaje istnieć. Pałka stoi jak drąg. Polecam bardzo dla osobników z podobnymi sex stress problemami.
Co do samego Feni vs libido, to po pierwszym załadunku 1g, może nie tyle w trakcie samego trwania fazy głównej, jak bardziej na zejściu, libido wystrzela o jakieś 300% w górę. Generalnie pojechało by sie wszystko bez względu na wiek i wygląd ;DD
A poza powyższym, to zrobiłem obiad, posprzątałem dom, jakies milion rzeczy w pracy. Motywacja do działania mega. A jaki człowiek ze wszystkimi zgodny, dyskusje z pełnia argumentów, ludzie oczarowani i w ogóle ;DD
U mnie zostanie na dłużej, tyle że przede wszystkim do sytuacji łóżkowych, bo po to go że tak powiem odszukałem w świecie Internetu ;)) I sprawdził sie na tym polu idealnie :))
  • 1435 / 90 / 2
03 kwietnia 2023Wariat108 pisze:
@Jadwiga6677 w dawce 500 mg, 1000 mg MAX, wg raportów ma właściwości nootropowe, prokognitywne, oraz lekko stymulujące mentalnie, podnosząc delikatnie poziom dopaminy.

@Psilosoph Przerobiłem tego związku 200 g i do pewnego stopnia jest to pełny agonista gaba(b), natomiast przekraczając pewien próg (nie pamiętam dokładnie ile to było) traci tę selektywność i agonizuje również receptory gaba(a). Nie byłbym również taki pewien twierdząc, że tylko w pewnym stopniu, bo jest porównywany do benzodiazepin, czy alkoholu, tylko dłużej działający i bardziej euforyczny, zachowując przy tym wszystkim działanie jakie daje pregabalina, czy gabapentyna. Oczywiście nie 1:1 ale te same mechanizmy biorą w tym udział. Jest to gruba chemia, aż dziwi mnie, że do tej pory legalna. Chociaż nie mam nic przeciwko.
Dobre info i zdjęcie małpki w profilowym.Daję plusa.

Pytanie, bo kupiłem najtańszy sort fenia na rynku.Czy mitrazapina z małą dawką Rolek zabija fenibut.Bo poszło 1,5 g zadziałało tera muli.Wcześniej mitrazapina mocniej kupiła od kwety i to cud.
action movie:gun:
  • 44 / 14 / 0
Miałem przerwę od tego cudownego 'suplementu'.

0.8g z rana + w południe 1.5g + ekstrakt z guarany + nikotyna :pacman:
Nie ma takiego typowego ućpania jak przy gieblu ale czas działania to wynagradza.
Gdy przyjmie się za dużą jednorazową dawkę wchodzi senność i ogólnie jest chujowo, najlepiej zacząć od mniejszej a kilka godzin później przyjąć większą.

Dorzuciłbym średnią dawkę mdma i byłoby idealnie. Nie mogę się doczekać imprezy muzycznej w moich okolicach w czerwcu, oj wjedzie taki miks.

Bawmy się.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
Zrobiłem pół roku przerwy od wszelkich używek (oprócz nikotyny i kofeiny)
Wczoraj o 20 przyjąłem 1g fenibutu. Rozkręcało się 2h. Peak po 3h. Trzymało do 7 rano. Poszedłem spać. Po przebudzeniu 500mg i dalej trzyma. Stan jak po 1ml GBL, ale utrzymujący się cały czas.
Przyjmowane na pusty żołądek (8h po ostatnim posiłku).
Dodam, że we wrześniu 2022 roku, po 10 miesięcznym ciągu, nie działało na mnie nawet w najmniejszym stopniu 2g fenibutu.

Zauważyłem, że nie ważne z jakiego źródła wezmę działa na mnie po przerwie świetnie.
Ważne są dwie rzeczy:
Żadnych ciągów dłuższych niż kilka-kilkanście dni.
Idealnie pusty żołądek - albo kilka godzin przerwy od jedzenia, albo z samego rana po przebudzeniu.

Co ciekawe odstawienie nawet po 10 miesięcznym ciągu nie było dla mnie problemem. (Przynajmniej w porównaniu do odstawki GBL czy Fentanylu gdzie przeżywałem piekło).
  • 68 / 6 / 0
Czy można brać fenibut jesli lecze się fluoksetyna i olanzapiną? Czy może na dobę odstawić przed jednorazową próbą?
  • 241 / 31 / 0
nie powinno dojść do żadnych interakcji.
  • 44 / 14 / 0
Pełnię działania pokazuje wśród ludzi, siedzenie w pokoju to marnowanie potencjału tej substancji.

Poszło dziś rano 0.8g, po południu 1.5g, cały dzień zrobiony. Cud, miód, orzeszki.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.