Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 352 / 3 / 0
i jest szkodliwa dla organów, jak już jebać to tak żeby być o krok od śmierci
Uwaga! Użytkownik green calx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Przechodząc do sedna sprawy jak dobrze wszyscy wiemy benzydamina powoduje bezsenność i zawszę tak na mnie działała aczkolwiek wczoraj zdarzyło się coś bardzo dziwnego a mianowicie po godzinie od zażycia około 1.5g czyli 3 saszetek dopadł mnie straszny atak snu,Substancji nie łączyłem z niczym innym a to co się działo kiedy zasnąłem było straszne nie pamiętam dokładnie co działo się w tym pierwszym śnie prócz ogromnego uczucia strachu które jakby mnie wybudziło z niego piszę jakby ponieważ podniosłem się do góry nie byłem w stanie otworzyć oczu i momentalnie zasnąłem trwało to może dwie sekundy Drugi sen natomiast był o mojej mamie która starała mi się coś przekazać ale ja cały czas nie mogłem jej zrozumieć później zostałem obudzony i czułem się jak najbardziej trzeźwy a drugi sen pamiętam dokładnie lecz dalej nic z niego nie rozumiem :) Pierwszy raz stykam się z czymś takim i jestem ciekaw czy ktoś kiedykolwiek miał coś chociaż podobnego?
  • 25 / / 0
Często udaje mi się zasnąć po czymś, po czym jest to podobno niemożliwe. Po aco czesto po 1 od wejścia wpadałem w pezepełniony wizjami trans trwający bliżej nieokreśloną ilość czasu (liczoną raczej w minutach, chociaż kto wie) po czym radośnie zasypiałem. Po benzie po 24h od wrzucenia zasnąłem, sen mieszał się z jawą (był bardzo raealistyczny), wiem, że to długo ale po wybudzeniu po ok 8 godzinach benza działała w najlepsze- silne oevy mimo już dziennej pory, na 2cp po 2h od zażycia zasnąłem bez problemu chociaż stymulacja powinna zacząć działać, pospałem 3h choć peak mnie wybudził. Od każdej reguły są wyjątki, dlatego warto mimo teoretycznie silnej stymulacji być wypoczętym żeby nie przespać tripa :P, kawy czy czegoś innego nie polecam ze względu na serduszko. :P
  • 29 / / 0
Pewnie w ogóle nie spałeś tylko tak się zfazowałeś ;d A ja mam inne pytanie : miał ktoś po śnie i ogólnie cały dzień po przebudzeniu takie dziwne ciśnienie np 150/65 czyli niby zawyżone niby zaniżone . Może ktoś wytłumaczyć ocb ?
  • 318 / 48 / 0
Mnie się zdarzyło zasnąć po 2 g ze starannie wykonanej ekstrakcji. Ogólnie to po benzydaminie nigdy nie miałem problemów ze snem, wprost przeciwnie.
  • 7 / / 0
czy wypieki na twarzy i lekko zaczerwienione rece po 1g swiadcza o tym, ze jestem uczulona? dzisiaj wzielam 2 saszetki (1 raz) i po ok. godzinie od zazycia zauwazylam, ze mam rozowe policzki. poza tym wszystko z moim wygladem bylo w normie.
  • 3007 / 7 / 0
Trochę późno ale zawsze.
Jeśli nic nie swędziało, nie utrzymywało się dłuższy czas to pewnie nic groźnego. Możliwe że to przez większe ciśnienie krwi.
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
moze i cos tam zaswedzialo, ale mysle ze sobie wkrecalam po prostu. dzieki za odpowiedz :)
  • 207 / 2 / 0
Jutro zamierzamy z kumplem zaaplikować po 3,5 g benzydaminy na łebka i ponadto ja biore 900 mg DXM, a on 450 mg DXM. Jak myślicie będzie po tym dobra bomba? Ostatnio jak wzieliśmy po 2g na łebka to było fajnie, ale jednak za słabo jak na nas i mało haluniaków. Jak podkręcić halunki? Dodam, że będziemy w nocy w pustym (mam nadzieje) lesie. Aha ostatnio się jeszcze zjaraliśmy, czy to trawa osłabiła trip i haluny, i czy tym razem DXM je wzmocni? Proszę o odp znawców :D
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 5774 / 1179 / 43
Może avio weźcie do tego albo zamiast dexa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.