Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Swoją drogą nie próbowałem, nigdy większych dawek niż jeden karton (kartony 100 uq i 120uq). Czym różni się trip przy zażyciu 150 czy 200uq?
Bo siedząc mega skwaszonym zastanawiałem się jak może być grubiej, a będę miał za niedługo okazję zwiększyć moc :D
27 marca 2019Wildmilk pisze:
Swoją drogą nie próbowałem, nigdy większych dawek niż jeden karton (kartony 100 uq i 120uq). Czym różni się trip przy zażyciu 150 czy 200uq?
Bo siedząc mega skwaszonym zastanawiałem się jak może być grubiej, a będę miał za niedługo okazję zwiększyć moc :D
A jak z czasem działania? Mniej więcej podobny?
Tripster jest wymagany jak żadne z nas nie miało wcześniej przygód z kwasem?
Czy po LSD jesteś na tyle ogarnięty, że jak ktoś do Ciebie zadzwoni, dasz radę przeprowadzić z nim rozmowę?
Czy na drugi dzień po wzięciu będziemy w stanie chodzić po górach? Czy jest to bardzo wykańczające?
W ilości 100ug powinniście sobie poradzić, ale to już zależy od was, zróbcie dobry resarch, tripsetter dla początkujących jest zawsze dobrym wyborem.
Zależy od tego jak późno weźmiecie LSD, jeżeli wieczorem, to możecie mieć poważne problemy z zaśnięciem do rana, przez co będziecie zmęczeni. Z drugiej strony Bieszczady to nie wspinaczka a wędrówka. Myslę, że będzie ok.
Z rozmawianiem przez telefon mam tak, że wydaje mi się, że mówię rzeczy totalnie z kosmosu, cała rozmowa wydaje się mocno abstrakcyjna, a potem okazuje się, że wszystko było nie do poznania dla osoby postronnej. Mogą zdarzyć się trudności z odpowiadaniem i dłuższe niż zwykle przerwy.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.