Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 564 / 52 / 0
W połowie każdej randki z klefą zaczyna urywać mi się film. Po MDMA ( od 2 miesięcy nie jem, jadłem sporadycznie ) z resztą mam to samo, klefy jem po 0.7-1.5g każdorazowo. Urwany film bez znaczenia czy w ciągu czy po dłuższej (2-4tyg) przerwie. Czy mieszam z alko i trawą czy nie - urwany. Brak innych nalogow etc... Można to w jakiś sposób obejsc? Biorąc pod uwagę że 0.3 ledwo działa.
Predzej martwy niz slaby
  • 22 / 1 / 0
20 listopada 2017Stteetart pisze:
Nie ma nigdzie skladu tych supli.
Wydaje mi sie,ze to jest problem a nie ma cmc.
Nie wydaje mi się, żeby aż tak mocno zaburzały układy monoamin.. Nie wiem, co mam o tym myśleć, a zastanawia mnie to mocno, o co w tym wszystkim chodzi, nigdy nie miałam żadnych aż tak nieudanych faz po stimsach... A towar nie był trefny, znajomi byli zadowoleni. Może to wina tej rauwolscyny, ktora działa podobnie do johimbiny... Czułam się okropnie, jak znajomym było tak przyjemnie, a popadalam w paranoję i mierzyłam se ciśnienie co kilka minut ze strachu przed wylewem i zawałem. :scared:
  • 594 / 35 / 0
rauwolscyna jest antagonistą receptorów serotoninowych 5HT2A (odpowiedzialnych za euforie i psychodele od serotoniny), 5HT2B i adrenoreceptorów alfa2 wiec może sbijać działanie serotoninowe ale dopamine i noradrenaline powinnaś czuć normalnie
  • 9304 / 1809 / 2
21 listopada 2017nieziemskaprzygoda pisze:
Nie wydaje mi się, żeby aż tak mocno zaburzały układy monoamin.. Nie wiem, co mam o tym myśleć, a zastanawia mnie to mocno, o co w tym wszystkim chodzi, nigdy nie miałam żadnych aż tak nieudanych faz po stimsach... A towar nie był trefny, znajomi byli zadowoleni. Może to wina tej rauwolscyny, ktora działa podobnie do johimbiny... Czułam się okropnie, jak znajomym było tak przyjemnie, a popadalam w paranoję i mierzyłam se ciśnienie co kilka minut ze strachu przed wylewem i zawałem. :scared:
Rawuloscyna to beta bloker.
Poczytaj czemu nie miesza sie bb z ketonami.
Daj reszte skladnikow.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1040 / 150 / 0
21 listopada 2017trotyl20 pisze:
W połowie każdej randki z klefą zaczyna urywać mi się film. Po MDMA ( od 2 miesięcy nie jem, jadłem sporadycznie ) z resztą mam to samo, klefy jem po 0.7-1.5g każdorazowo. Urwany film bez znaczenia czy w ciągu czy po dłuższej (2-4tyg) przerwie. Czy mieszam z alko i trawą czy nie - urwany. Brak innych nalogow etc... Można to w jakiś sposób obejsc? Biorąc pod uwagę że 0.3 ledwo działa.
Moim zdaniem w tym przypadku zbyt duża dawka (jeśli jest niepodzielona). Uściślij również pojęcie "urwania filmu", czy chodzi o to, że nie pamiętasz tego co robiłeś, mówiłeś? Po używkach w nadmiarze tak się zdarza.
  • 22 / 1 / 0
21 listopada 2017Stteetart pisze:
21 listopada 2017nieziemskaprzygoda pisze:
Rawuloscyna to beta bloker.
Poczytaj czemu nie miesza sie bb z ketonami.
Daj reszte skladnikow.
Rauwolscyna jest jedynym składnikiem tego preparatu, a jeśli chodzi o Stimerex, to skład jest dosyć długi..:Proprietary Blend: 475mg
Ephedra Extract: 25mg (leaves), 1, 3-Dimethylamylamine HCl, Acacia Rigidula 98% Extract (leaves), [YieldingR-Beta-Methylphenylethylamine, N-Methyl-B-phenylethylamine, B-phenylethylamine, and Methylsynephrine], Theobromine, Green Tea Extract (leaves), Naringen (fruit), 3-Dimethyl Aminoethanol Bitartrate, Yohimbe Extract (bark)

Caffeine (anhydrous) 150mg

Other Ingredients

Dicalcium Phosphate, Sodium Starch Glycolate, Magnesium Stearate, Silica, FD&C Blue #1, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6
Niestety nie znalazłam po polsku. :(
  • 564 / 52 / 0
21 listopada 2017Metropolis pisze:
21 listopada 2017trotyl20 pisze:
Moim zdaniem w tym przypadku zbyt duża dawka (jeśli jest niepodzielona). Uściślij również pojęcie "urwania filmu", czy chodzi o to, że nie pamiętasz tego co robiłeś, mówiłeś? Po używkach w nadmiarze tak się zdarza.
dawkowanie zwykle jest w takiej formie : 200/250mg start i co 15/20 minut dociąganie, ot taka potrzeba dorzucenia.
Urwanie filmu - zwykle w połowie imprezy, albo nie pamietam nic albo jak przez mgle
Predzej martwy niz slaby
  • 190 / 9 / 0
Jaka dawkę powinienem wrucic klefa oralnie jezeli dzien wczesniej przerobiiem 2g 3 CMC. Z CMCkami bawie sie okazjonalnie. Nie biore obecnie zadnych antdepresatów . Ja bym celowa w dawke 350 mg rozpuszczaone w soku i na wejściu poprawienie snifem. Bym byl wdziecznz jak bz ktos podyiełil sie swoja opinia
  • 1141 / 116 / 0
250 w bombce myślę, że będzie git.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Mysle ze 250 w bombce to za mało. 380 na moje oko będzie w miare mocno
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.