Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1121 / 153 / 0
Jadłem w 2016 roku i bardzo średni BK. Na niektórych działało nawet spoko, ja jednak hajsu na to bym nie wydał.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1893 / 181 / 0
Ehe, zawsze to chciałem napisać: ty tolylu.
Bo to podobno tal słabe ;-)
  • 9372 / 1823 / 2
05 grudnia 2021WRB pisze:
Jadłem w 2016 roku i bardzo średni BK. Na niektórych działało nawet spoko, ja jednak hajsu na to bym nie wydał.
😂
05 grudnia 2021NicNieBralem2000 pisze:
2mmc warte jest uwagi.
Jest ALE !
20 grudnia 2016Billy66 pisze:
Testował to ktoś tak od a do z? Parę podejść, różne dawki itp?
Testował w 2015 roku z kilku źródeł - przy czym prawdopodobnie w 3-4 przypadkach był to ten sam sort.

A teraz tak na serio.

Ja to jadłem w 2015roku niedługo po banie.
I teraz uwaga.
Jak w 2015roku zbanowali w PL 3mmc to na rynek weszło 2mmc. Ja wtedy zrobiłem sobie 2-3 miesięczną przerwę od kietonow
Weszło tak jak 3mmc wchodziło przez ostatni czas. Tzn słabo serotogenicznie a lepiej dopaminergicznie - co by się w miarę zgadzało z profilem działania i zależnością 2/3/4 podstawionych ketonów.

Oczywiście tutaj dojdzie fakt porycia ketonami i fakt nadużywania cmc które windują tolerke do katastroficznych poziomów.
Jak cpacie 4cmc to zostańcie przy 4. Są sklepy poza NL i tam się stolujcie - nie ma sensu kupowanie 2mmc
Jak lubicie pluszowa fazę to nie kupujcie 2mmc.

Jak pasuje Wam clearhead, minimalna ilość pluszu i fajna lekka bombka to bierzcie 2mmc

No i wiadomo pierwsze sorty mogą być nie do końca udane. Tak zazwyczaj bywało przy różnego rodzaju banach.

A o vendorach mogę skrobnąć coś więcej tutaj
gdzie-kupic-xxx-rc-vol-iii-o-darknetach ... 59609.html
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 384 / 39 / 0
Jak w 2015 był ban na 3mmc jak ja to zamawiałem nawet w 2017. Acha ja to z zagranicznej znanej stronki z kraju z wiatrakami zamawiałem.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
Całkiem ciekawy keton. Jeśli ktoś nie szuka w tym 3/4mmc. Mi podpasował. Dość mocny początkowy wystrzał dopaminy a później lekko stymulująco
  • 9372 / 1823 / 2
No i co ?
2mmc wróciło na rynek niedawno 😊
Na hajpie znów cisza a na innych forach ludzie zadowoleni w choj.
Jakoś nie potwierdzają się posty sprzed kilku lat niektórych userow, że 2 podstawione ketony to niewypał.
Wchodzić i głosować
  • 479 / 15 / 0
Nie ufałbym "innym forom".
Jeden znany holenderski sklep też polecali, kupiłem tam 3mmc przed banem i okazało się, że wyjebka - jakiś trujący syf, który obok 3mmc nie leżał.
A na stronie komentarze 5/5.
Ludzie, którzy nie znają mefa czy 3mmc to wystawią 5 gwiazdek nawet gałce muszkatułowej. Więc spuszczanie się nad 2mmc mnie nie dziwi, no bo nad czym innym mają się spuszczać?
Król Jest Tylko Jeden
  • 9372 / 1823 / 2
@testerr od zawsze wiadomo, że przy banach nie warto inwestować w banowanie substancje...
A opinie o 2mmc pokrywają się z tym co ja miałem w 2015roku ;) i z opiniami z wtedy.
Wchodzić i głosować
  • 1891 / 426 / 4
przy opcji dostępu w necie 3mmc / 4mmc / czy chociażby CMCków których za dobrze nie wspominam...

ludziki, które miały okazję testowac powyższe z 2MMC będą NIEzadowoleni... taka ot mocniejsza kawa z dodatkiem PLUSZU NIC SPECJALNEGO

ani się tym najebać / ani za wiele twórczych zdolności to to nie uruchamia, z dodatkiem alko lekki nieogar... może jak to będą gratis do 3jek dodawać miało by to sen zaaplikować to w większej dawce na jakiejś impreze póki co szkoda kasy, są lepsze substancje, pozdro.
DXM
  • 479 / 15 / 0
22 stycznia 2022Stteetart pisze:
@testerr od zawsze wiadomo, że przy banach nie warto inwestować w banowanie substancje...
A opinie o 2mmc pokrywają się z tym co ja miałem w 2015roku ;) i z opiniami z wtedy.
To takurat zależy od sklepów w jakich się zaopatrujesz.
Ja 90% zakupów robiłem u gienka i tam zawsze przy banie można było dostać legit substancje w cenach rzędu 20% w ostatnim tygodniu.
Sam jak robiłem ostatnie zamówienie to dostałem 50 szt. AL-LADa w gratisie i 10 g innego prochu zamiast zamówionych 2.

Więc ja się nie obracam wśród gimbo-scammerów, więc dla mnie to wcale nie wiadomo. :)

No ale uczę się.
Jak widać super znany holenderski sklep to też scam.
Król Jest Tylko Jeden
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.