Mam hajs, to się bawię - nie mam, to nie. Proste.
nie mogłam tego spłacić, dopiero jak zarobiłam przy okazji 1500 to z bulem serca oddałam na raz
Znam dziewczynę co się zadłużyła na dwa tysiące za dopalacze w Warszawie. Potem naćpany wypłosz grał ze swoim spoconym mefedroniarskim chujem do jebania w morde na maszynach i nie uwierzycie XD DAŁA! :D zawodowi maszyniści. Złamali logarytm, zamieszali maszynie, przebili i wygrali 2,5 kafla :D. Co robią pracownicy maszynowni w takiej sytuacji? Grają na zwłokę; tak też zrobili. Do rana zjechali to 2,5k do zera bo grało, świeciło się i było kolorowe. XD Rozpierdala mnie to, dlaczego ludzie wybierają taki nieuczciwy rodzaj hazardu? :D Teraz przy przycisku start są takie klamki jak maneta od harleya i sie trzymają za to jak grają. Kiedyś widziałem taką urwaną XD. Śmiać mi się chce jak widzę nafukańca ze szlugą w japie i nogami założonymi na maszynie wyżej niż ma głowę XD. Hahaha albo jak wrzucają pieniążek i nasłuchują czy będzie brzdęk monet w środku czy uderza o blache.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.