ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Re: 5-APB
Nieprzeczytany post autor: czarnoskory »
Kuland318 pisze:
Jak to jest z tym 5-apb, jeden sort mam biały proszek, snifem boli jak skurwysyn, a drugi sort pył-puder nieco ciemniejszy wogole nie czuje sie go sniffem. Oba smakują podobnie. O co tu chodzi? (oczywiście ostateczne testy szczur wykona oralnie, jednak dziwi mnie sprawa ze bolem przy sniffie)
Ja nie daje rady w ogole wciagac tych kresek, max ile wciagne to moze z 30 mg. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie ten proszek jakby lecial od razu do pluc i nie dalem rady nie kaszlec (kiedys przez to zdmuchnalem ze stolu chyba z 200mg XD). A z tym, ze jeden boli przy wciaganiu, a drugi nie, to stawiam, ze moze byc tak, ze sa oparte na roznych pierwiastkach (powiedzmy siarczan i fumaran) i jeden ma neutralne ph dla tkanki. a drugi nie, ale to tylko moja teoria i w sumie sam nie wiem czy nie jest debilna. Ogolnie dla mnie najlepsza droga administracji tego jest albo rozpuscic w wodce i walnac kielona albo wziac na palec i rozsmarowac po jezyku.
GallopingNeuromancer pisze:
-jaka dawka dla facetów, a jaka dla kobiet? Oscylowałbym z okolicach 50-80mg dla kobiety i 60-100mg dla faceta
-wiem, że gdyby komuś dokuczało serduszko, to nie podaje się przy entaktogenach beta-blokerów. Co zatem MOŻNA podać?
-jakie mogą wystąpić jeszcze problemy przy 5-apb natury zdrowotnej (poważne, nie mówię tu o sraczce, rzyganiu, czy złamanych zębach :-D)
Z tego co pamietam to benzo przynosza dobry efekt jesli chodzi o zbijanie efektow 5-apb i chyba GBL. A powazne problemy zdrowotne przy jednokrotnym uzyciu to raczej nie wystapia, najgorsze co moze Cie spotkac to chyba kilkudniowy zjazd + paranoja.
  • 1251 / 4 / 0
Jaka jest waszym zdaniem idealna porcja 5-apb na pierwszy raz?
Tak, żeby było fajnie ale bez hardcore'u.

5-APB to nie 6-APB, w którego temacie napisałeś. Przenoszę. - dsn
  • 119 / 7 / 0
Minelo juz 4 dni odkad bralem to gowno, a nadal codziennie gdy czyszcze nos w katarze widze skrzepy krwi. Do tego okazjonalnie duzo krwi. Czy to normalne? Kiedy moge spodziewac sie poprawy? Pozdrawiam
Chcę, byś wysłuchał tych słów, O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
  • 111 / 1 / 0
zgrzybiony pisze:
Czy to normalne? Kiedy moge spodziewac sie poprawy?
A czy to kurwa normalne żeby to wciągać ? TO się ląduje po flakach a nie nochalem :finger: wałkowane po stokroć razy i tak nie dociera , 2 tyg i bedzie ok
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
@astralnykutas, zależy jaki masz sort i doświadczenie z empatogenami, myślę że 120-150mg będzie ok.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
@up
Mówisz o beżowym sorcie, prawda?

Zapomniałem dodać, że pytam o biały.
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Ale piszesz o 5-APB czy 6-APB? Jeżeli chodzi o piątkę to miałem tylko biały, szóstkę tylko beżowy.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
Jak mniemam, po APB raczej nie staje... Jak jest z chęcią na seks - występuje podwyższone libido jak przy mefie (a nawet 3-MMC) czy można się tylko poprzytulać?
Pytam głównie w kontekście mniejszych bądź średnich dawek.
  • 1251 / 4 / 0
Czy jakość 5-APB różni się w przypadku różnych vendorów?
W przypadku 3-MMC każdy vendor ma inny shit i zmienia się on co tydzień.

p.s.
tysięczny post :kotz:
  • 400 / 5 / 0
mam beżowy sort , ile tego walnąć ? 125 ? %-D
kazik333@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.