- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
WildMonkey pisze:Dobrze jest do wyekstrachowanego antka dopić dwa browary :-)Nivea pisze:Koda z alko to dla mnie spoko połączenie ;-)
Do antka powiadasz browary dopijać? Coś mi mówi że niedługo będziesz miał poważną rozmowę ze swoją wątrobą... Paracetamol zawarty w roztworze antka przyjomwany codziennie sam w sobie jest mocno szkodliwy, zapijanie go alkoholem to proszenie się o problemy...
Better world pisze:WildMonkey pisze:Dobrze jest do wyekstrachowanego antka dopić dwa browary :-)Nivea pisze:Koda z alko to dla mnie spoko połączenie ;-)
Do antka powiadasz browary dopijać? Coś mi mówi że niedługo będziesz miał poważną rozmowę ze swoją wątrobą... Paracetamol zawarty w roztworze antka przyjomwany codziennie sam w sobie jest mocno szkodliwy, zapijanie go alkoholem to proszenie się o problemy...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
4problemyzpamienciom pisze:Tu w chuj osób uważa, że koda bez alko to bezsens :nuts:
koda bez alko to bez sens ja pierdolę jesteście jacyś dziwni pewnie najtańsze browary jeszcze do tej kody?
Każdy alkohol po za whisky jest chujowy jak nieszczęście i ryje mózg gorzej jak feta
opio pod każdym względem łącznie ze szkodliwością(małą) przewyższa alkohol.
Wrócicie do dyskusji o mixa sensownych? Co daje taki i owaki jaka faza? Ktoś ostatnio walił sajko do kody? Wkręciło mu się, że świat jest w kolorach purpury?
Cevy po opio są i to bardzo wyraźne, a mieszanie opio z delirantami i jaraniem w USA jest bardzo popularne. Ja sam mam wyraźne bardzo wizje po PST więc aż tak bardzo odwrotne działanie od dysocjantów opio nie ma wbrew pozorom.
Odwrotne działanie od sajko gówien bo to dla mnie rycie bani mają benzodiazepiny które są cudowne.
A kodeina to zupełnie inne klimaty niż heroina od brudasów przemyca w dupie.
psynapse pisze:Pytanko następujące mam: czy jeśli w trakcie lub po peaku 300mg kody dorzuce 10-20mg oxy to będzie to miało ręce i nogi? W sensie czy wzmocnie/wydluze 'opio fazę'k
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.