Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, jak tylko bede miala skladniki to zweryfikuje. :cheesy:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1987 / 108 / 0
Wawoj pisze:
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, jak tylko bede miala skladniki to zweryfikuje. :cheesy:
cała przyjemność po mojej stronie. obiektywnie patrząc jeszcze - miej na uwadze, że opisuję swoje subiektywne odczucia i u Ciebie może to wyglądać zupełnie inaczej. weź też pod uwagę to, że ja jestem zaprawiony w G-bojach i mam za sobą jeden bardzo ciężki ciąg, teraz po paru latach odnowiłem przygodę z G, nauczyłem się dawkować tę substancję, jednak działa na mnie trochę inaczej - małe dawki absolutnie mnie nie zamulają.

ps. w poprzednim poście wkradł się błąd - oczywiście chodziło mi o mix M+alko, a nie G+alko
done - surv

pozdro
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 266 / 19 / 0
Prawdopodobnie nie piszę tego we właściwym temacie, ale: wczoraj zostałem poczęstowany setką metadonu oraz 2 tab. estazolamu, po ok. 10 godzinach zażyłem ok. 80 mg MXE, od tamtej pory mam zarwany film tj. przypominam sobie tylko to, o czym mówią mi znajomi, w każdym razie miałem problemy z oddychaniem - zapominałem zaczerpnąć oddechu, nieraz przez 2-3 minuty, posiniałem, wymiotowałem, miałem kołatanie serca, ostatecznie straciłem przytomność.
Nie będę komentował własnej głupoty, chciałbym natomiast aby ktoś w miarę możliwości wytłumaczył mi na czym polegały te negatywne efekty oraz jakie jest niebezpieczeństwo w przypadku gdybym przyładował w najbliższym czasie opio.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 157 / 1 / 0
MXE+papieros
Nie wiem co sie dzieje w mózgu gdy na MXE przyjmie się bucha ze zwykłego tytoniu ale podoba mi się to.
  • 2777 / 36 / 0
Miksował ktoś z 3-MeO-PCP? Jakieś sugestie co do proporcji?
  • 3206 / 176 / 0
enough pisze:
Prawdopodobnie nie piszę tego we właściwym temacie, ale: wczoraj zostałem poczęstowany setką metadonu oraz 2 tab. estazolamu, po ok. 10 godzinach zażyłem ok. 80 mg mxe, od tamtej pory mam zarwany film tj. przypominam sobie tylko to, o czym mówią mi znajomi, w każdym razie miałem problemy z oddychaniem - zapominałem zaczerpnąć oddechu, nieraz przez 2-3 minuty, posiniałem, wymiotowałem, miałem kołatanie serca, ostatecznie straciłem przytomność.
Nie będę komentował własnej głupoty, chciałbym natomiast aby ktoś w miarę możliwości wytłumaczył mi na czym polegały te negatywne efekty oraz jakie jest niebezpieczeństwo w przypadku gdybym przyładował w najbliższym czasie opio.
Ogromna jak na taki miks dawka metoksetaminy, powodująca już sporą dysocjację, zwiększone ciśnienie, jednoczesne działanie stymulujące oraz działanie depresyjne na OUN (stąd problemy z oddychaniem).
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
Czy u kogoś mix GBL + MXE spowodował silne działanie nasenne?
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 6 / 0
panowie normalnie trip zycia nie wiem czemu ale psychodeliki wyraznier otwieraja u mnie nadprzyrodzone umiejetnosci ale koncze z tym bo jeszcze ktos mnie odstrzeli za to hahaha a tak wogole mix 150 MXE i 40 mg ako DMT odplynalem poprostu tak daleko ze sam boje sie siebie widzialem chyba wszystko co chcialem zobaczyc wypralo mi pieknie mozg z emocji nie wiem nie da sie tego opisac ale kocham was wszystkich :D mialem wrazenie ze jakby zamknac 4 osoby w roznych pokojach i podac im taki mix umieli by sie jakby "polaczyc myslowo myslec o tym samym nie mowiac sobie tego" nie wiem jak to wytlumaczyc ale qrwa zajebiste uczucie wiedziec jaki ma sie potencjal wlasnego mozgu wiedziec ze na codzien urzywam tylko tych nudnych 20% czasem bopje sie ze po takim mixie to ja bym z palcem w dupie w lotka wygral
Ostatnio zmieniony 29 września 2012 przez Scierwiaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 452 / 2 / 0
u mnie w żadnym wypadku, musiałem nawet dolewać GBL z dwa razy, żeby usnąć.
po jednym polaniu (na peaku) leżałem na łóżku i napierdalałem miłością i szczęściem na wszystkie strony świata, o spaniu nie było mowy ;)

mixował ktoś MXE z JWH-307?
już raz bardzo spodobał mi się mix MXE z AM-2201 i chciałbym znowu pójść w te klimaty ale tym razem z innym kanna :)
UR-144 jakoś tak średnio mnie przekonuje, a o tym jwh są raczej bardzo dobre opinie.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 1443 / 75 / 0
A jak się czułeś po miksie z am? Ja po średniej dawce metoksy dopaliłem mocną maczankę i bardzo żałowałem, bo mój mózg przecisnął się przez tartak, kompletne odmóżdrzenie i stan płytkiego ujebania.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.