Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 141 / 1 / 0
Olanzapina motzno usypia i w moim przypadku wchodziła w reakcję z alko.
Po dwóch browarach byłem, w skali upojenia alkoholowego, gdzieś między nieźle wstawiony a "o kurwa".

Ale działanie przeciwpsychotyczne miała całkiem dobre, ale żeby używać jej do zabawy byłoby chyba trudno.
  • 38 / / 0
Nada się po alfie na sen? bezpiecznie można ją łykać po maratonach ze stimami?
  • 4807 / 266 / 0
Jerycho pisze:
Ale działanie przeciwpsychotyczne miała całkiem dobre, ale żeby używać jej do zabawy byłoby chyba trudno.
Znasz neuroleptyk nadający się "do zabawy"?
iluminazi pisze:
Nada się po alfie na sen? bezpiecznie można ją łykać po maratonach ze stimami?
Nada się i można łykać, szczególnie po wynalazkach pokroju alfy. Tylko nie zjadaj całego opakowania. Wszystko z głową.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 38 / / 0
Dzięki stary.

Potencjał rekreacyjny to raczej marny...
  • 68 / 4 / 0
iluminazi pisze:
Dzięki stary.

Potencjał rekreacyjny to raczej marny...
Potencjał rekreacyjny ma Ketrel (kwetiapina). 2 osoby ktore biorą regularnie ten lek stwierdzily ze oprocz tego ze usypia nawet konia po 5 gietach fety, to wzrosla im pewnosc siebie i poczucie wlasnej wartosci. Zapraszam na priv to powklejam Ci ich opinie i sam napiszę parę waznych informacji. Ten lek jest tak naprawdwę jednym z lepszych neuroleptyków no i na zjazdy po alfie to wrecz koniecznosc bo nie bedziesz mial paranoi schiz bo to przeciez neuroleptyk czyli lek przeciwpsychotyczny. Olanzapina az tak nie usypia. Sam ją stosuje juz ponad rok w celach leczniczych (leczę się psychiatrycznie) codziennie na noc (czasami rano na zwały po stimach) i jest to bardzo dobry lek, przynajmniej dla mnie bo nie mam problemów ze snem a stosuję go w dawkach przeciwpschotycznych 20mg i sennosc odczuwalem tylko przy pierwszej tabletce
  • 231 / 6 / 0
To ja chyba miałem pecha bo u mnie poczucie własnej wartości i pewność siebie nie wzrosły ani trochę, usypiała i tyle z niej miałem pożytku.
Co do olanzapiny mam po niej wręcz kurewską zgagę, usypia podobnie do kwetiapiny.
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 968 / 95 / 0
da się coś zrobić z tym tyciem po olce?
  • 231 / 6 / 0
Pytanie powinno brzmieć "czy da się coś zrobić z tyciem po neuroleptykach ?" %-D chyba tylko ich nie brać ja utyłem z 20kg po absenorze i też mam lipę. :motz:
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 68 / 4 / 0
A co to ten absenor? Ja biore 10-20mg na noc codziennie olanzapiny i nie przytylem nawet 1kg. Jak brałem kwetiapinę w dawkach nasennych (25mg) to w nocy budziłem się żeby coś zjeść a helikopter na bani masakra. Źle reaguję na kwetiapinę, to już wiem, ale olka w ogóle nie spowodowała u mnie tycia. Bałem się tego bardzo ale nie wiem jakim cudem mnie ominął ten skutek uboczny.
  • 968 / 95 / 0
Mogę łączyć olanzapinę z paroksetyną?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.