Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 23 / 0
Przepraszam ze wtrącę...

Ale dokladnie tak jak wyżej: Feni i Pregabalina w głownej mierze walą w ten sam receptor (α2δ VDCC)
Feni dodatkowo w GABAB więc ma tego "plusa" nad Pregabaliną.

Tolerancja na pregabaline to dziwna sprawa. 300 mg początkowo wprowadzalo mnie w stan jakby upojenia alkoholowego i to mocnego, potem fajnej euforii gdzieś z tyłu, w tle. A teraz po prostu mnie uspokaja, jak alpra i motywuje. Taki stan, na tej dawce utrzymuje się od ponad dwóch miesięcy.

A jak Ci brakuje czegoś bardziej euforycznego to spróbuj wrzucic 150mg pregabaliny i 50 mg Baclo (na poczatek). Taki mix nawet z moja tolerka dziala mega euforycznie. Choć trzeba przyznać ze troche szkoda go nadużywać. Ja np. lubie przekladać Baklo i pregabaline (takie mini cykle).
HWDP JP na 95% bo sie trochę cykam :blush:
  • 370 / 103 / 16
Dzięki za poświęcenie uwagi... coś tam odpowiedziałeś ;)
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
Jezu, nie "coś tam", bo miało być, że pregabalina i fenibut wykazują powinowactwo do α2δ. Mindfuck ze zmęczenia. ;)

Teraz chyba pomogłem.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 370 / 103 / 16
@ Feni
Dzięki za pomoc..tak to już wiele tłumaczy - wychodzi na to że moje przypuszczenia były właściwe.

@ SmellyCat
To jest ciekawa opcja... dzięki za przydatne info. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2939 / 245 / 0
75mg pregabaliny + 6mg klonazepamu + mocna yerba i jestem produktywny od rana. Magia ? :D
  • 906 / 36 / 0
[ external image ]

Na mnie cokolwiek dodane do pregabaliny działa źle. Pregaba + giebel = jestem otępiały, pregaba z benzo jestem ospały i nie do życia nawet z mocną kawą.
297 dni czystości (05.01)
  • 2278 / 276 / 3
Haha, ciekawe czemu. :D
Może spróbuj, z czymś innym niż rzeczy działające na GABA?
To w sumie protip, który nie powinien paść spod moich palców na moich klawiszach.
  • 906 / 36 / 0
Spoko, nie jestem zielony :P a laczylem z ciekawości bo nie mam nic innego pod ręką, ewentualnie kodeina może.
  • 2278 / 276 / 3
Nie jesteś zielony, wiem, wiem, żartuję. ;)
Ja jestem różowy, ale lubię ten kolor, dlatego testuję różne rzeczy, jak się da, ku chwale H i wymyśliłem pewne połączenie z pregabaliną, które jest naprawdę bardzo godne uwagi, ale muszę się upewnić, czy jest bezpieczne, więc jeszcze trochę testów pójdzie na chętnych szczurkach, ale znalazłem fajną synergię.
  • 906 / 36 / 0
Podziel się. Jak nie tu to mail.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.