Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
slim pisze:
Blefujesz pisze:
z amfetaminą nie robi większego rozpierdolu w organizmie itp.
rozumiem ze byles przed i po na jakis badaniach?

przed i po, w trakcie też, tylko po peaku, jak dało się ustawić kreski ;)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 591 / 8 / 0
Toker pisze:
Jesteście hardkorami. p4g4y0zz, Ty, gringo i cała reszta żrąca 50+mg psajkodelików których dawka średnia to ~20mg. :D
Jak opisałbyś takie coś? Jak z wejściem? Intense musi być.
jak euforyczne wejście mefedronu pod względem intensywności, tylko że zamiast euforii masz nagły psychodeliczny rozpierdol :heart:
  • 2012 / 84 / 0
Ooj jest ;) Kocham ten moment kiedy przeszywa mnie muzyka ze źródła dźwieku(głośnika), aż mnie zgina w pół z przyjemności i kolory, błyski i przenajróżniste fraktalne wzory zalewają mi pokój. :diabolic: To jest to.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3449 / 122 / 8
63 mg 2C-E to już głupota a nie hardkoryzm, sorry. Drogo, niezdrowo i męcząco bo za długo. Do tego pewnie ten bodyload. Od pewnej granicy psychodela już nie jest silniejsza, za to nieprzyjemne efekty fizyczne owszem. Zresztą, róbcie co chcecie - wasze pieniądze.
  • 2012 / 84 / 0
To jest nieprawda ze wieksze dolegliwosci fizyczne niz psychodela, gdyz im wieksze fizyczne tym wieksze psychiczne poniewaz, bardziej zjebane samopoczucie = wiekszy mindfuck. Troche to masochizm ale co kto lubi, ja nie polecam ;)
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2775 / 39 / 0
Coś w tym jest. A trudno o większy mindfuck niż na psychobombie w czasie której spodziewamy się zejścia %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 122 / 8
Bardziej chodziło mi o to, że od pewnej granicy zaczynają narastać już tylko nieprzyjemne efekty, tak psychiczne jak fizyczne.
  • 2334 / 9 / 0
BrightestStar pisze:
Coś w tym jest. A trudno o większy mindfuck niż na psychobombie w czasie której spodziewamy się zejścia %-D
Ostatnio na 2c-p będąc na granicy (tak mi się wydaje) cały czas cisnąłem beke. Co jak co, ale bad trip na tym jest chyba nie możliwy.
Czeslaw pisze:
Bardziej chodziło mi o to, że od pewnej granicy zaczynają narastać już tylko nieprzyjemne efekty, tak psychiczne jak fizyczne.
W moim wypadku to nie ma poparcia w praktyce :-p.
Temat o 2c-e, także-
Posypało się raz przypadkiem 45mg, zamiast 30 i jakież było zdziwienie jak zaczęło wchodzić :-D - bo przecież "więcej niż 30 to już nie jest mocniej". Było mocniej, jakieś 10x ;-)
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3 / / 0
Z mojego doświadczenia brania 2C-E najlepiej wciągać nosem:)
Fakt pali i rozpierdziela ale da się wytrzymać mnie pali tak z pół godziny zawsze:) dla początkujących proponuje 5mg nosem wtedy tak nie piczę:)

I dobrze jest ściągnąć najpierw część kreski wtedy mniej pieczę:) a potem resztę bo drugie wciąganie w tą samą dziurę już praktycznie nie pali:)
  • 617 / 5 / 1
Waliłem w nos najwięcej około 25mg, piecze faktycznie niemiłosiernie, ale ja wolę doustnie - lżejszy bodyload i dłużej działa. Zauważyłem też, że donosowo podane u mnie 2C-E zostawia po sobie dziwne fizyczne samopoczucie po tripie. Poza tym ryzyko wylewu - nie poleca się 2C-E sniffem i tyle, bezpieczniej doustnie.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2011 przez fraktal, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.