Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 250 / 4 / 0
nie kupowalem tego bo akurat wpadl mi trampek, .. nie jest to w kazdej aptece w uk, (tak samo jak codeine linctus) moze ze wzgledu na popyt (w celach leczniczych pewnie jest nie wielki) za buteleczke wychodzi chyba cos ok 1,55f, to chyba nie wiele.. mozna tez z netu zamawiac w tej samej cenie..
  • 1241 / 9 / 0
to lek na sraczke cala butla ma zaledwie jakies 20mg morfiny wymieszanej w syropiaste gowno z kaolinem, cenowo wychodzi tez smiesznie, puknijta sie w czolo ;)
paczke cocdamolu kupisz nawet za £0.89 (250mg normalnie z parchem zmieszanej kodeiny)
a jak sobie wyobrazasz wydobycie tej morfiny z tego syropu albo chodz oddzielenie syfu od morfiny ???

nie mowiac ze 20mg morfiny oralnie czyli podzielic by 4 = okolo 5mg z butli
kodeina 256mg= okolo 20 morfiny
  • 1026 / 31 / 0
Tu wcześniejsza dyskusja na temat tego boskiego syropu http://talk.hyperreal.info/anglia-t1241 ... l#p1097985, ku potomności. Oddzielić się podobno da, bo glinka osiada. Tylko nie widzę sensu tej zabawy ;)

Aaaa, coś mi się przypomniało. Co do sławnych syropów z kodeiną firmy Care (600mg) - na mnie lepiej działała wersja bez cukru (da się dostać dość rzadko, ale jak jest - to brać). Specyfik paskudny strasznie (choć wersja z cukrem to też nie ambrozja), jednak z jakiegoś powodu wejście jest szybsze i nie tak "stopniowe".
Switched my sulph to AJAX.
  • 1196 / 10 / 0
Cukier spowalnia wchłanianie. Wiadome.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 16 / 0
Przy wiekszych ilosciach mozna by sprawdzic ekstrakcje przy reakcji kwas-zasada wedlug polskiego patentu wydobywania alkoidow z maku.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 250 / 4 / 0
@ooo, nie wiem czy do mnie kierujesz te "puknij sie w czolo".. Ja nie jestem zainteresowany i praktycznie nie bylem nigdy jakimis syropkami (nie jestem zwolennikiem kody) a tym bardzie pierdoleniem sie w odzielenie jednego gowna od drugiego, wrzucilem bo to dla mnie ciekawostka.. bez recki majka-chodzi o sam fakt, ta samo koda.. skoro wypowiedzialo sie juz tylu znawcow mozna smialo stwierdzic ze widocznie to gowno , i nie warto chyba sie tym bawic,,
chociaz powien ze syropek care codenie linctus potrafi poklepac ;-)
  • 1241 / 9 / 0
nie ja nie w sensie zeby kogos obrazac ;)
i pytanko do emigrantow z londona
widzialem ze Paramolu ostatnio nie ma ani w bootsach a w innej aptece mi powiedzieli ze nie maja od 6m-c bo cos tam ...
i tak sie zastanawiam czyzby ten PARAMOL wycofywali ?
ktos wypuscil w siec jakis opis przerobienia DHC na cos mocniejszego czy co ?
  • 49 / / 0
Podsumowując, zamawiam sobie ten syropek 15mg/5ml 200ml.
(http://www.oneclickpharmacy.co.uk/care- ... 25970.html)
Pije sobie go bez zadnego pierdolenia, i jestem ujebany tak?
Uwaga! Użytkownik Dillinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
kupisz 2 butelki wysla Ci pozniej zamowisz nastepne i aptekarz zobaczy ze ten sam adres i se nie zamowisz
w kwesti DHC sam sobie odpowiem : Wycofane z aptek ze wzgledu na sprawe sadowa dot. praw autorskich ;)
  • 49 / / 0
No dobra, ale jak mam 25 znajomych do których moge to zamówić to sprawa wygląda innaczej.
Ale jest to aż tak piękne i prawdziwe czy nie?
Że za 3 funty moge sie porobić raz czy dwa, bo dopiero zaczynam kode. I bez ekstracji.
Uwaga! Użytkownik Dillinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.