Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 75 / 0
No i oswoiłem się z 5-meo-dmt :). 20 mg palone metodą srebro na butelce, niestety właśnie palone - myślałem, że wystarczy wysoko nad małym płomykiem ogrzewać z wyczuciem, ale nie - czas od początku waporyzacji, do spalenia substancji na jasnobrązowy płyn to jakieś pół sekundy. Mimo to wyciągnąłem z niego jeszcze sporo dymu. Większym problemem była mała nieszczelność na boku butelki, spowodowana małym wygięciem do środka - przez gumkę recepturkę - dodatkowe uszczelnienie.
Dysocjacja, nie bardzo psychodeliczna - przypominająca metoksetaminę - jednak bez odmużdżenia i dużo lżejsza. Uniosłem się nad ciałem, nie czułem jego kształtu - jedynie rozmazaną przestrzennie świadomość „mnie”; urojenia wielkościowe - czyli jak po ww. meksie - czułem rozmiar obszaru, który był głową wielkości pokoju, jabłka, miasta, cukierka - na przemian, ale „głowa” nie rosła, tylko zmieniałem perspektywę jej rozumienia.
Nie bałem się poczas lotu - a była to substancja, której najbardziej obawiałem się z dotychczas próbowanych.
Oczywiście czuję, że to był jedynie przedsmak, ale właściwie cieszę się, że ten pierwszy raz był lekkostrawny, bo była w tracie możliwość wizyty mojego ojca, zresztą przyszedł niewiele po tym, jak z Ridi tarifem przysmażyłem na pól konkretną dzidę dobrego polskiego mięska.
Nie czułem co prawda działania brokuła, raczej pobudzenie i lekkie body charakterystyczne dla oddziaływania psychodelików na mnie.
W trakcie krótkiego, paruminutowego peaku i później czułem zdecydowaną poprawę humoru - mimo, że godzinę wcześniej zniszczyłem przypadkiem dysk w jedynym laptopie, jakiego miałem na studia. Na afterglow znalazłem jednak rozwiązanie jak w miarę bez trudu i dosyć szybko zarobić pieniądze na nowego, oczywiście legalnie, na Allegro.
LSD - Piękna i Bestia
  • 18 / / 0
cardimon201 pisze:
jak myślisz o ile efektywniejsza ? 20-30% ? czy znacznie więcej ?
Ja probowalem spalic to gowniane hcl i nic poza minutowym otumanieniem nie osiagniesz.
Dzieki koledze Parathormon udalo sie w koncu wykrzesac z tego fb i jazda jest nieziemska.
Na pytanie o ile efektywniejsza odpowiadam - o 99.9%

Scalam. dsn

@Anon niczego sie nie obawiaj tylo pisz PW ^^ :)
  • 625 / 28 / 0
udało mi się zwaporyzować większą ilość i śmiało mogę powiedzieć że to najnieprzyjemniejsze przeżycie jakiego doświadczyłem
koniec tematu
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 451 / 13 / 0
są jakieś przeciwwskazania co do podania HCL i.m./i.v. ? chciałem rozmieszać 4-5mg w 0.5ml albo mniej nawet , zobaczy się , przy podawaniu domięśniowym większą dawkę niż przy dożylnym ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 3898 / 238 / 13
DMT przy domięśniowym działa słabo i trzeba ładować mniejwięcej tyle co przy aya; pewnie tu jest tak samo.

i.v. natomiast to już trzeba uważać ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 451 / 13 / 0
ok dzięki Parathormon , właśnie zauważyłem że w TIHKAL 2-3mg dożylnie a w mięsień nic , 4mg chyba chyba mnie nie zabiją :D
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 18 / / 0
Re: 5-MeO-DMT
Nieprzeczytany post autor: nonam3 »
Juz mnie wkurwia jebane 5-meo. Wyjebalem tego prawie pol grama i ani jednego 'uprowadzenia przez ufo'.
W zasadzie mialem jednego fajnego sniffa (ok 35-40mg hcl) i jedno zwapienie w lufce z druciakiem (nie pamietam ile fb ale pewnie 20-30mg). Sniff odpada bo potrafi zagryzc. Jesli chodzi o waporyzacje, mam juz cala kolekcje 'maszyn' - czesc z nich poleciala przez okno. Przyszla kolej na iv (4mg fb), po ktorym najwiecej sie spodziewalem. Nie przyniosl niczego poza mega frustracja i siniakiem, ktory do teraz zmienia kolorki.
Parathormon bardzo duzo mi pomogl pod katem 'mlodego chemika' i porad jak przyjmowac, ale zmeczyl sie moja historia (i nic w tym dziwnego bo ile mozna)
Probuje doszukac sie innej przyczyny, dlaczego ten shit nie chce dzialac. Jakies pomysly? :kotz:
  • 3898 / 238 / 13
Sory, ze nie odpisuje - mam urwanie czerepu; moja rada - zwiększ dawkę IV. Z całą pewnością nie ma pewniejszej i bardziej hardcorowej drogi podania - do tego najlepiej wylicz dawkę kwasu z tej proporcji co ci pisałem na maila, żeby nie wyżerało żyły - do tego najlepiej podać to trochę szybciej niż 4mg/30sek, może 6mg/20sek? Próbuj, może lepiej znaleźć kabel na kostce lub łydce :)
  • 3129 / 26 / 0
Re: 5-MeO-DMT
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
A nie trzeba tego przypadkiem wysolić przed podaniem iv?
High, how are you?
  • 3898 / 238 / 13
On już to wie (pisaliśmy via e-mail), poza tym:
do tego najlepiej wylicz dawkę kwasu z tej proporcji co ci pisałem na maila, żeby nie wyżerało żyły
Pisałem o kwasie askorbinowym/cytrynowym właśnie do konwersji fb do soli;
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.