Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
Siwy82 popieram Cię w stu procentach .. jakies 2 lata miałem przygode z fetą troche jej wyćpałem ale tylko przez rok .. bo po roku wjebałem się browna ... i waliłem tylko hel ale teraz odstawiłem heroine po ciągu 14 - 16 miesiecznym i mam ochote sobie strzelić fety .. tylko ze jak waliłem jakis rok temu to takie gówno było ze jak przygotowałem sobie strzała to w pompce mi jakies białe gówno latało .. przegotowałem i przefiltrowałem jeszcze raz i po minucie to samo .. wiec zrobilem to trzeci raz i walnąłem szybciej zeby nie czekac az te białe gowno sie zrobi .. i okazało sie ze ledwo co czuje .. ale pamietam jak waliłem pierwsze kilka razy to wejscie fety jest niesamowite jak dla mnie .. mnie to az zatyka i brakuje tlenu przez kilka sekund po strzale .. mam chęc kupic sobie getta białego ale słyszałem od znajomych ze jeden dil ma słabe a drugi ze takie sobie .. tyle ze oni wąchają a nie strzelają .. ja jak strzeliłem pierwszy raz speeda tak sobie powiedziałem ze juz nigdy nie bede wciągał .. a wczesniej sporo sie na wąchałem .. No więc w piątek albo po 1g białego albo po ćwiare helu .. zobaczymy jak to bedzie ;) pewnie i tak to druge wybiore bo kocham heroine ale z drugiej strony nienawidze .. juz nie jestem w ciagu ale raz na tydzien albo na dwa tygodnie kupuje sobie ćwiare zeby sie ujebać ! ;)
jak na mazowszu ze speedem jest ? Warszawa ? Legionowo ? Nowy Dwór Maz ? Nasielsk ? Ciechanów ? w tą strone ? jest ktos z tych miejscowoscie co wali speeda niech da znać .. bo heleniarz zastanawia sie czy opłaca sie kupywać ;D hehe ;)
POZDRP :cool:
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
ledwo co odstawiles po dlugim ciagu i strzelasz sobie nadal co tydzien zeby sie uwalic i nie lapie Cie skret ? oj pewnie zapomniales napisac o tych wszystkich innych srodkach ktore spozywasz ... ;)
  • 7 / / 0
Nach... walnięcie spida dożylnie to wyższy stan świadomości. Tym co znają, nie muszę tłumaczyć... To tak stary, jakbyś ( przy dobrym towarze !!! ) dostał 100 orgazmów na raz. Bez jaj, tak to czujesz.. To mrowienie, to uczucie jak umysł się otwiera.. Stajesz się kimś innym. Jak Jeckyll i Hyde. Jeckyl to wciąganie - a Hyde to kanał. Pamiętaj - istnieje coś takiego jak uzależnienie od sprzętu... A potem nieważne co ci podadzą. OBYŚ ZAWSZE WIEDZIAŁ.
Ciężko to określić.. to ŚWIAT, TY - ale ty tu rządzisz. I nie porównuj do wciągania, bo to co innego.
Pozdro.
doe
  • 292 / 5 / 0
qrwa jak to czytam to sie w huj nakręciłem :D Nie pukałem nigdy nic. Nie umiem, nie podejmę się. Są jakieś pompki, takie w jakich np podaje się insulinę cukrzykom, z igłą 3mm? takie coś bym ogarnął raczej.

Hah, prędzej czy później zrobię to. Kurwa, miałem nie ćpać do końca maja..
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 312 / 12 / 0
Insulinowki sa chujowe do podawania stymulantow I.V, szczegolnie w ciagach. Pozniej wasokonstrykcja na tyle daje w dupe, ze ciezko sie wbic i utrzymac w zyle, a krew jest bardzo gesta i szybko sie zapychaja igly.

http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 066hc.jpg/

Ja uzywam takiego sprzeciku. Zdjecie dawno robione
moor1992
  • 840 / 26 / 0
@ooo Wale co jakiś czas bo brakuje mi tego browna .. wiadomo ćpać sie chce cały czas ale jestem w takiej sytuacji teraz ze musze być ogarnięty i nie mogą mnie w domu zobaczyć naćpanego jedna wpadka i od razu wyjazd z domu .. i tak nawet jak raz na tydzien przycpam to sie scinaja i awantury są .. Ale i tak niech sie cieszą ze nie wale tak jak kiedyś ;) chociaz z chęcią bym wrocił do tych czasów ;)
Po jednym dniu to nie skreca wiadomo czuje sie chojowiej ale jak juz 2 dni polece to skreca ; / hehe ostatnio wlasnie kupilem troche towaru i 2 dni zabunkrowałem sie na chacie dobrze ;) i ostro przećpałem to na 3 ładnie poskrecało mnie juz no ale wiadomo popijam sobie metadon ;) hehe jest haczyk bez tego napewno by mi sie nie udało tak jak sie udało ;) nie duzo go pije bo raz na jakis czas biore 100ml od ziomka i mi starcza na jakis czas ale jak rano sie go nie napije to tak jakby sie zblizal skret ;/ wiec z dni na dzien czuje tak jakbym sie wpierdalał w syrop ale musze go pić bo wiem ze jak przestane to od razu popłyne z tematem

@synapase a tu akurat sie z Tobą nie zgodze ;) w ciagach amfetaminowych nie byłem nigdy bo na drugi dzien zawsze miałem dość ale zawsze pukałem z insulinówek tylko tych Pl (z odczepianą igłą ) nie tych belgijek co ma igłe na stałe te są lipne ..
Za to browna ćpałem dzien w dzien właśnie z insulinówek ;) I zdają sie dobrze myśle ze to dla kazdego kwestia przyzwyczajenia i do kazdego sprzetu da rade sie przyzwyczaić ;) A utrzymanię w żyle itd to kwestia wprawy :) hehe po ciągach kazdy dojdzie do wprawy ;) Wiadome od razu Krakowa nie zbudowali nie ? ;D Ale jak sie nie wali w ciągach tylko raz na jakis czas to musze wam powiedziec ze nie wiedzialem ze tak sie wychodzi z wprawy strzelania ;) wgl inaczej sie wali po pewny czasie nie walenia ;P tak ostatnio zaobserwowałem to na sobie ;) hehe
pozdro all ;))) :cool:
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Wiem, że to banalnie zabrzmi:

Jasny, odpuść sobie, bo czasem tego gorzko pożałujesz.

Nie wiem czy dokładnie przeczytałeś ten wątek (oraz inne tematy o iniekcjach), ale przy podaniu dożylnym istnieje silne uzależnienie od samej drogi podania.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 3 / 0
Ja wczoraj po raz pierwszy IV podałam malutką ilość i zupeeeełnie inny efekt niż donosowo. Taka jakbym euforia dodatkowo i zupełnie inny rodzaj pobudzenia. Nie do porównania. Aż żałuję, że spróbowałam, bo to już równia pochyła. janiemogę
Ich bin so süß
  • 18 / / 0
"Rób co chcesz" niczego nie żałuj-Paktofonika :) polecam tak na piz*ę jak i na zwałę ;) Nie próbowałem i jakoś średnio mnie kusi wprowadzanie bezpośrednio do krwioobiegu tych ulicznych "mixów", więc się nie wypowiem bardziej konkretnie.
Uwaga! Użytkownik inyourface nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
romantycznapiekna pisze:
Aż żałuję, że spróbowałam, bo to już równia pochyła. janiemogę
Inicjacja niczego nie przesądza, jednak będzie Ci pewnie kurewsko ciężko aby powstrzymać się od ponownego nakłuwania.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.