Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
jak na mazowszu ze speedem jest ? Warszawa ? Legionowo ? Nowy Dwór Maz ? Nasielsk ? Ciechanów ? w tą strone ? jest ktos z tych miejscowoscie co wali speeda niech da znać .. bo heleniarz zastanawia sie czy opłaca sie kupywać ;D hehe ;)
POZDRP
Ciężko to określić.. to ŚWIAT, TY - ale ty tu rządzisz. I nie porównuj do wciągania, bo to co innego.
Pozdro.
doe
Hah, prędzej czy później zrobię to. Kurwa, miałem nie ćpać do końca maja..
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 066hc.jpg/
Ja uzywam takiego sprzeciku. Zdjecie dawno robione
Po jednym dniu to nie skreca wiadomo czuje sie chojowiej ale jak juz 2 dni polece to skreca ; / hehe ostatnio wlasnie kupilem troche towaru i 2 dni zabunkrowałem sie na chacie dobrze ;) i ostro przećpałem to na 3 ładnie poskrecało mnie juz no ale wiadomo popijam sobie metadon ;) hehe jest haczyk bez tego napewno by mi sie nie udało tak jak sie udało ;) nie duzo go pije bo raz na jakis czas biore 100ml od ziomka i mi starcza na jakis czas ale jak rano sie go nie napije to tak jakby sie zblizal skret ;/ wiec z dni na dzien czuje tak jakbym sie wpierdalał w syrop ale musze go pić bo wiem ze jak przestane to od razu popłyne z tematem
@synapase a tu akurat sie z Tobą nie zgodze ;) w ciagach amfetaminowych nie byłem nigdy bo na drugi dzien zawsze miałem dość ale zawsze pukałem z insulinówek tylko tych Pl (z odczepianą igłą ) nie tych belgijek co ma igłe na stałe te są lipne ..
Za to browna ćpałem dzien w dzien właśnie z insulinówek ;) I zdają sie dobrze myśle ze to dla kazdego kwestia przyzwyczajenia i do kazdego sprzetu da rade sie przyzwyczaić ;) A utrzymanię w żyle itd to kwestia wprawy :) hehe po ciągach kazdy dojdzie do wprawy ;) Wiadome od razu Krakowa nie zbudowali nie ? ;D Ale jak sie nie wali w ciągach tylko raz na jakis czas to musze wam powiedziec ze nie wiedzialem ze tak sie wychodzi z wprawy strzelania ;) wgl inaczej sie wali po pewny czasie nie walenia ;P tak ostatnio zaobserwowałem to na sobie ;) hehe
pozdro all ;)))
Jasny, odpuść sobie, bo czasem tego gorzko pożałujesz.
Nie wiem czy dokładnie przeczytałeś ten wątek (oraz inne tematy o iniekcjach), ale przy podaniu dożylnym istnieje silne uzależnienie od samej drogi podania.
romantycznapiekna pisze:Aż żałuję, że spróbowałam, bo to już równia pochyła. janiemogę
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.