Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Nie ciągnie mnie do Salvii w ogóle, ale to może dlatego, że nie poczułem jeszcze pełni efektów.... ah, wszystko przed nami...
GetBuzzed pisze:Mrocznie bylo.
Generalnie sprawa wygląda tak, paliliśmy pierwszy raz, z kolegą w Holandii. Na pierwszy ogień poszedł extrakt x20. Powiem tyle, zadziałało baardzo potężnie, na nas obu. Wczoraj zapalił pierwszy raz mój najlepszy ziomal, również go zmiotło.
Sposób? Zapalniczka żarowa, lodowe bongo.
Polecam z całego serca, chociaż na mnie bardzo dziwnie to działa, gdyż nie wiem co się ze mną dzieje, próbuję się wydostać do rzeczywistości, ale "coś" nie chce mnie przepuścić... Do tego pamiętam mój trip tylko po części, więc myślę że mogłem osiągnąć gruby 5 lub 6 poziom.
Następnym razem zmniejszę dawkę, lub po prostu spróbuję poddać się temu stanowi, ale jednak takie potężne doznania jak na pierwszy raz są chyba przesadzone, mimo że świetnie się po wszystkim czułem (poza lekkim zmęczeniem). :)
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Ew większość tych, na których nie działało, mieli na początku jakiś chujowy stuff ;)
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
- Zakładając, że pare pierwszych razy z salvią się nie uda, bo mam bardzo słabe płuca ( z DMT nie dałem sobie rady żeby się przebić bo nie jestem w stanie ściągnąć tak dużych buchów), ile potrzebuje gramów ekstraktu i jaki ekstrakt będzie najlepszy w takim wypadku?
Z tego co czytałem w FAQ: Można spróbować metody "kulki", próbówał ktoś?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.