Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 138 / 0
swoją drogą czytalem ze to silne benzo , tabletki po 2 mg, aktualnie robie przerwe pare dni od benzo, ciekawia mnie wasze doswiadczenia z tym srodkiem. Lekarka za cholere nie chciala clonazepamu przepisac nawet 0.5mg a przepisala 3 paczki estazolamu lol
  • 3309 / 21 / 0
lucifer_sam pisze:
ciekawia mnie wasze doswiadczenia z tym srodkiem
Chłopie, weź się w garść. Właśnie piszesz w wątku, gdzie ludzie opisują m.in. swoje doświadczenia. Nawet nie musisz korzystać z wyszukiwarki. Po prostu zacznij przeglądać. Liczysz na to, że zaczniemy Ci dawać cytaty z wcześniejszych wypowiedzi?
sqrt(666)
  • 1179 / 138 / 0
sory, faktycznie wystarczylo poczytac. Te benzo jezeli przetrzyma sie faze spania, czyli walnie sie dobrą kawe jest jednym z najlepszych jakie jadlem. Dzialanie podobne do klona mega uspokojenie i chec do rozmowy, bardzo dobre benzo : )
  • 20 / / 0
W dawce 4 mg dało bardzo przyjemne efekty, w moim przypadku aż chęć do robienia czegoś. Zapiłem piwem i jakby te wyraźne efekty rekreacyjne od benzo osłabły. Na drugi dzień z rana jest luzik ale też taki dziwne uczucie jakbym miał poranek po mocnym piciu w sensie tego nieogaru, że odkrywam rzeczywistość na nowo ;p
  • 1179 / 138 / 0
dobre benzo ale strasznie nasenne dzialanie wykazuje. Czasami potrafie po 4 kawy wypic gdzies jak jestem po tym.
  • 410 / 8 / 0
kiedyś ojebałem tego 6, albo więcej (nie pamiętam) tab zapijając 1/3 wina i nic nie poczułem, tylko lekko senny się zrobiłem
  • 3309 / 21 / 0
Może dlatego, że to lek nasenny?
sqrt(666)
  • 410 / 8 / 0
skoro jakąś właściwość rekreacyjną benzo wykazują to zakładam, że oprócz działania nasennego ma jeszcze jakieś :rolleyes:
  • 265 / 2 / 0
fajnie się kombi z kodą %-D
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 147 / / 0
właśnie zjadłem 8 steazolamu, pare hydroksyzyny i popoiłem energetykiem. czuję się wyluzowany, ale tak śpiący i nie ogarniam nic. wszystko mi się myli. moje pytane: co pomoże mi w tym żebym nie chciało mi się spać
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.